fbpx

‘Spanish Inquizition’ winnaar ‘Grootste internationale kennisquiz van Nederland’!

Zaterdag 3 februari heeft team ‘Spanish Inquizition’ de titel ‘Beste Quiz Team van 2018’gewonnen. Maar liefst 98 teams hebben zich aangemeld om te strijden tegen elkaar tijdens de negende editie van de Open Nederlandse Quiz Contest. De quiz vond plaats in de sfeervolle ambiance van de Martinikerk te Groningen.

De avond begon ook dit jaar met een heerlijk 3-gangen diner dat werd geserveerd in het schip van de kerk. Deelnemers konden zich hiervoor van te voren aanmelden. Vanaf 19.00 uur begon de internationale kennisquiz. In totaal werden er negen rondes voorgelegd door de quizmaster.

Winnaar

‘Spanish Inquizition’ won voor de vierde keer op rij de felbegeerde titel en won hiermee een weekend Den Haag inclusief VIP ontvangst bij de Week van het Nederlandse Bier. De tweede prijs ging naar team ‘Blue Toes’ en de derde prijs ging naar team ‘Kapitein Ortega’.

Ook dit jaar was er wederom een speciale prijs voor het ‘Beste Studenten Quiz team van 2018’ te winnen. Team ‘Ingvar’ ging er met deze prijs vandoor en won vijf kaarten voor een wedstrijd van FC Groningen op het ereterras. Deze speciale studentenprijs is beschikbaar gesteld door New Energy Coalition.

Tijdens de spannende, individuele ‘Fifty-fifty ronde’ ging Jan-Willem van team ‘Blue Toes’ er met de prijs vandoor en mag zich een jaar lang de slimste persoon van deze negende editie noemen.

Volgend jaar hebben alle quizliefhebbers weer de kans om revanche te nemen. Op 2 februari 2019 wordt dan de tiende editie van de Open Nederlandse Quiz Contest georganiseerd in de Martinikerk.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer