Paviljoen van de Dame heet haar gasten welkom


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Afgelopen dinsdag 29 maart opende het Paviljoen van de Dame haar deuren voor genodigden; een spetterende, druk bezochte namiddag. Vanaf vandaag, 30 maart 2016, is het ruim opgezette paviljoen voor iedereen toegankelijk.

Na een spectaculaire introductie, een toespraak van eigenaresse Imogen Wills en het opblazen van een muur vol ballonnen, is het Paviljoen van de Dame aan de Groningerweg officieel geopend. Alles is tot in de puntjes uitgedacht. De gasten worden goed verzorgd, de glazen worden bijgevuld en Aziatische hapjes gaan rond.

Indeling
Het restaurant bestaat uit een grote, open ruimte omringt met glazen wanden. De grote, industrieel ogende bar neemt plaats in het midden van de zaak en vormt de eyecatcher. De koks zijn goed te volgen via de open keuken en binnen no-time sta je buiten op het grote terras met daaraan enkele aanlegsteigers. Aan de voorkant een exclusieve ruimte voor private dining en winetasting en boven diverse zalen voor partijen en vergaderingen. Tot slot, een prachtig ruim dakterras met uitzicht op het uitgestrekte Paterswoldsemeer.

Gasten
Op de vraag wat voor mensen Imogen Wills hoopt te verwelkomen op het paviljoen, antwoordt ze dat iedereen welkom is. “We hebben onszelf in eerste instantie als doelgroep genomen. Wij zijn beide mensen met een drukke baan, een kind en we houden van een hapje met een drankje voor betaalbare kwaliteit.” Vertelt de eigenaresse.

Die kwaliteit die is er, de zaak aan het water straalt ware luxe uit. Maar toch, kan men hier ook prima in een spijkerbroek terecht om op ‘Lobster Monday’ een verse kreeft op te eten, noemt de trotse Imogen Wills.

Hoofdfoto: 1media

Opening Paviljoen van de Dame

Opening Paviljoen van de Dame

Paviljoen van de Dame interieur

Paviljoen van de Dame Terras Uitzicht

Impressie OOGTV:

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer