fbpx

Noordelijk Horecaplatform steunt Horeca en beloont kopers tegoedbon

Het Horecaplatform hetlaatstetafeltje.nl, komt vandaag met een opmerkelijk corona steuninitiatief. De actie stelt consumenten in staat om hun favoriete restaurant een hart onder de riem te steken en tegelijk iets leuks te doen voor hulpverleners of hulpbehoevenden.

Consumenten kunnen tegoedbonnen kopen bij hun favoriete restaurant en tegelijk ‘gratis’ een cadeautje sturen naar iemand die ze door de crisis slecht kunnen bereiken, een hart onder de riem willen steken of willen bedanken voor hulp!

Het cadeautje is een doosje kwaliteitsbonbons met een persoonlijke boodschap. De koper van de bon kan aangeven naar wie de bonbons verstuurd mogen worden. Dat mag naar het adres van de koper zelf, maar het is natuurlijk leuk om dat te doen naar een hulpverlener of een hulpbehoevende.

Het cadeautje wordt gegeven door de Horeca en Het Laatste Tafeltje, als dank voor het vertrouwen van de consument. De koper van de bon krijgt na de crisis in het restaurant van haar/zijn keuze de waarde van de bon in mindering op zijn rekening gebracht. De uitgekozen persoon krijgt het doosje bonbons met een leuke boodschap. Een win-win waar iedereen blij van wordt zo vlak voor Pasen!

Banner-Corona---bonbons-mailing-restaurants_1

Het Laatste Tafeltje biedt Horeca belangeloos hulp. Help mee!

Het Laatste Tafeltje is in coronavrije tijden een platform voor Horeca ondernemers om middels aanbiedingen een betere bezettingsgraad te krijgen. Consumenten kunnen met korting nieuwe horeca, producten of menu’s ontdekken. Er zijn meer dan 1000 horeca ondernemingen geregistreerd als aanbieder en het platform heeft meer dan 100.000 eigen platform gebruikers.

Het Laatste Tafeltje initieert deze actie volledig belangeloos. Er zijn geen verplichtingen voor de Horeca zoals vaste bijdragen of kortingen. En er worden geen commissies over verkopen berekend. Doel is om hiermee zoveel mogelijk gelden naar voren te halen voor de Horeca in deze lastige tijden. De actie staat onder dezelfde voorwaarden ook open voor niet deelnemende Horeca, dus als je favoriete restaurant er nog niet tussen staat kun je deze tippen!

Het Laatste Tafeltje zal zich in de komende zware weken inzetten om deze actie naast haar eigen publiek onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk media om zoveel mogelijk steun te krijgen voor het initiatief en zo de Horeca, hulpverleners en hulpbehoevenden te steunen. Zij kunnen jouw hulp daarbij hard gebruiken.

Economische stimulans Horeca en zekerheden

De overheidssteunmaatregelen zijn weliswaar ook voor de Horeca veelbelovend (chapeau!) maar hebben in veel gevallen nog geen effect, zijn nog niet toegankelijk of zijn simpel onvoldoende.

Niet iedere Horeca ondernemer heeft spreekwoordelijk voldoende vet op de botten. Zie dan maar eens te overleven. De consument wil graag uit eten, maar mag het simpelweg niet. Met deze actie hopen de initiatiefnemers dat het wel aanwezige geld in de economie rond blijft gaan. Zo haalt de horeca omzet naar voren waardoor de kans op overleven toeneemt, terwijl de koper ook nog eens andere hulpverleners of hulpbehoevenden steunt en zichzelf kan verheugen op en heerlijk onthaal!

Er is een regeling getroffen om de kopers van de bonnen zeker te stellen mochten er onverhoopt onder de deelnemende Horecabedrijven bedrijfssluitingen plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer