fbpx

Nieuw KEI-bestuur gestart met de organisatie van de KEI-week 2018

Het jaar 2018 is begonnen en zo ook de voorbereidingen voor de 50ste KEI-week! Dit jaar bestaat het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI uit de volgende zeven gemotiveerde studenten: Marc Boels (Voorzitter), Heleen Laarhoven (Secretaris), Jelle Stoppelenburg (Penningmeester), Sophie Holwerda (Directeur Acquisitie), Laura Schut (Directeur Werving en Promotie), Mirjam Geerts (Directeur Evenementen I) en Willem-Jan Kramer (Directeur Evenementen II). Zij zullen komend jaar met veel energie en enthousiasme ervoor zorgen dat de 50ste KEI-week een groot succes wordt.

KEI-week

De KEI-week vindt in 2018 plaats van 13 tot en met 17 augustus. De binnenstad van Groningen zal dan gekleurd zijn met eerstejaars studenten die kennis gaan maken met alles wat het studentenleven en de mooie stad Groningen te bieden heeft. Dit jaar zal het bestuur extra aandacht besteden aan onder andere duurzaamheid, huisvesting van studenten en het vieren van het lustrum van Stichting KEI.

Het thema voor de 50ste KEI-week zal op 15 februari worden bekendgemaakt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.keiweek.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer