fbpx

Horecabranche positief in beeld tijdens cafeweek 2018

Nog even en dan gaat alweer de vijfde editie van de landelijke Caféweek van start!

Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want in cafés door heel Nederland worden in die week allerlei bijzondere en leuke activiteiten georganiseerd voor een gezellige avond uit. Na de succesvol verlopen vier eerdere edities, waaraan al meer dan 600 horecazaken meededen, zal de landelijke Caféweek dit jaar plaatsvinden van 20 t/m 25 maart 2018. Hét moment voor ondernemers om ook hun bedrijf extra te profileren en nieuwe en bestaande gasten te verrassen met een week vol leuke, bruisende activiteiten die verdeeld worden over 6 dagen.

WAT IS DE CAFEWEEK?

CafeWeek is een initiatief van HorecaBrains en heeft als achterliggende gedachte “de natte horeca” op een positieve manier in de spotlights te zetten. Door middel van allerlei activiteiten, waar de locaties aan deel kunnen nemen, worden bestaande gasten verrast met leuke activiteiten en natuurlijk nieuwe gasten geprikkeld om kennis te komen maken met de locatie. Het café is namelijk veel meer dan alleen een plek om een drankje te drinken.

Programma tijdens de Cafeweek

Gasten kunnen tijdens de eerste dag van Caféweek bij verschillende horecazaken terecht voor een kijkje achter de schermen van het bedrijf. Op de woensdag vindt er een combi plaats van een bier&wijnproeverij. Een heerlijke proeverij van de nieuwe brouwerij De werf uit Enkhuizen.Zowel voor de dames als de heren. Maar omdat de dames toch nog vaker kiezen voor een bijzondere wijn, combineren we de twee.
Wijnliefhebbers kunnen genieten van een reeks exclusieve wijnen uit Stellenbosch Zuid Afrika. U kunt dus scoren bij zowel de bierliefhebbers als de wijnfanaten met een exclusieve proeverij vol smaak en kennis, onder leiding van een echte expert; uzelf! Want u bent tenslotte uw beste gastheer. De gasten maken op een inspirerende en interactieve manier kennis met het aanbod in uw café. Natuurlijk mag de Vrijmibo niet ontbreken, evenals de Ribnight en op zaterdag avond ,de stapavond, kunt U de gasten een heerlijke shotnight voorschotelen. Op zondag sluiten we af met de überhippe Gin & Tonic Party. Als klap op de vuurpijl kunnen liefhebbers aanschuiven voor “De Caféweek Special” om te smullen van een heerlijk gerecht voor slechts € 10,-

DEELNEMEN

Slimme horeca ondernemers kunnen zich op de website van Caféweek inschrijven om deel te nemen en op een ludieke manier hun bedrijf in de spotlights zetten. Omdat de organisatie als geen ander weet hoe schaars de tijd van een horeca ondernemer kan zijn, wordt er van alles verzorgd. Deelnemers ontvangen promotiemateriaal voor in de zaak, kant en klare persberichten en digitaal materiaal voor promotie via de eigen (social media) kanalen. Verder ontvangen deelnemers verschillende vrijblijvende aanbiedingen van Caféweekpartners om de onderdelen waaraan zij deel willen nemen zo professioneel mogelijk neer te kunnen zetten. Op deze manier kunnen de ondernemers weer snel en met passie doen waar ze goed in; Aandacht aan de gast besteden.
Zet ook uw zaak op de kaart. Surf snel naar www.cafeweek.nl en schrijf uw café vandaag nog in voor de gezelligste week van het jaar; Cafeweek 2018! Deelname kosten bedraagt slechts €50,- per locatie.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer