fbpx

Een jaar lang gratis naar de bioscoop met je uitgaansfoto! UPDATE

Esther van der Vaart wint een jaar lang gratis naar de bioscoop

Groningers maken kans om een jaar lang gratis naar Pathé te gaan door het delen van een uitgaansfoto. UIT Groningen lanceert een nieuwe campagne waarin de uitgaansbeleving van Groningers centraal staat.

UIT Groningen roept Groningers op om hun UIT moment te delen via social media onder de hashtag #uitgroningen. Het delen van de momenten in het culturele uitgaansleven van Groningen verbindt jonge Groningers en geeft een indruk van het uitgaansaanbod van Groningen. Elke maand maken deelnemers kans om hun uitgaansfoto op de UIT poster te krijgen. Deze poster met de uitgaansagenda wordt maandelijks door de binnenstad verspreid.

Op Noorderzondag, op 27 augustus om 16.00 uur vindt de lancering plaats van deze nieuwe UIT campagne bij de Horatiotent. Hier wordt uit alle inzendingen met de #uitgroningen hashtag een winnende foto gekozen. De winnaar krijgt naast de plaatsing op de eerste poster ook een jaar lang gratis toegang tot Pathé Groningen!

Kijk voor meer informatie over de winactie op: www.uit.groningen.nl/win

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer