fbpx

Horecabeurs Noord Nederland editie 8 sprankelender dan ooit

Met nog een week te gaan tot de achtste editie van HBNN19 kunnen we vast verklappen dat onze beursbezoekers op maandag 30 september een stampvol en spetterend dagprogramma te wachten staat.

Nieuwe beursonderdelen

Bier & Spijsstraat

Bier wordt steeds vaker toegevoegd of gecombineerd met hapjes of complete maaltijden, met bier kan je dan ook alle kanten uit. In onze nieuwe bier & spijsstraat ontmoet je brouwers die je alles kunnen uitleggen over de meest uiteenlopende bier- en spijscombinaties. Van tips, tot proeven en ontdekken welk bier het beste matcht bij een gerecht of borrelhap.

Bier en Spijsstraat Horecabeurs Noord Nederland

Belevingstafel

Onze nieuwste aanwinst is de Belevingstafel, een tafel waaraan beursbezoekers via koptelefoons gratis mini-masterclasses kunnen volgen van standhouders. De gasten worden daarbij meegenomen in het verhaal van de standhouder. Van Theesommelier tot Baristaschool en van Cocktail tasting naar personeelsbinding en het proeven van de nieuwste frisdranken. Kom naar onze Belevingstafel en schuif gratis aan voor inspirerende mini-masterclasses.

Horecabeurs Noord Nederland belevingstafel

Veiling Lokaal Kilo’s Schuiven

Kom bieden op de mooie streekproducten van boeren en tuinders uit de omgeving en maak kennis met deze veelzijdige ondernemers op de veiling van ‘Lokaal Kilo’s Schuiven’. Op het gebied van voedsel wordt vertrouwen steeds belangrijker. Mensen vinden het belangrijk om te weten waar hun eten vandaan komt, bijvoorbeeld wat voor leven hun vlees heeft gehad. Een oplossing daarvoor is het lokaal verhandelen van voedsel met een kort lijntje tussen de agrariër en de consument, in dit geval de horecaondernemer. In 4 veilingrondes laten we jullie kennismaken met de mooiste producten, dus kom langs en bied ook mee.

Vaste- en nieuwe standhouders

Onze vakbeurs staat als een huis! Met de 8e editie in het verschiet is HBNN een begrip geworden in horecaland. Dit kenmerkt zich door de vele standhouders die jaarlijks terugkeren op ons event. Daarnaast weten ook nieuwe bedrijven de beurs te vinden. Bij elkaar geeft dat een mooi, innovatief en gemêleerd beeld op de beursvloer van de sfeervolle Martinikerk.

Vakwedstrijden

Ook dit jaar zal de Horecabeurs Noord Nederland wederom het platform zijn voor de ‘Noord Nederlandse Tapwedstrijd’. Verschillende horecabedrijven gaan hierbij de strijd aan om de beste biertjes te tappen en serveren aan de vakkundige jury van de Stichting Tapwedstrijden. Wat ook niet zal ontbreken is de spannende kookwedstrijd ‘Klaar Af Kook’ waarbij koks tegen elkaar koken in rondes van 30 minuten terwijl de stopwatch loopt. Voor ‘NNBK’ de vakwedstrijd van de Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen is dit jaar zelfs een hele markante jury samengesteld, dus dat belooft wat.

Ulas Tarakci World of Barista
Ulas Tarakci – World of Barista – NNBK

Anders dan anderen

Wij proberen de beurs ieder jaar een vernieuwend karakter mee te geven waardoor bezoekers telkens verrast worden door nieuwe elementen die raakvlak hebben met de huidige horecabranche en trends. De Horecabeurs Noord Nederland is dan ook een vakbeurs specifiek gericht op horecaondernemers en hun team. Kennis delen en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, waarmee HBNN zich onderscheid van andere horecabeurzen.

HBNN19 editie 8 – maandag 30 september 2019 – Martinikerk Groningen – van 12:00 uur tot 20:00 uur – www.hbnn.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer