fbpx

Horeca nog tot zeker 28 april gesloten door corona maatregelen

Het kabinet heeft de maatregelen tegen het corona virus op 31 maart verlengd tot in ieder geval 28 april voor de horecabranche. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor de aanvraag van werktijdverkorting omgezet naar de tijdelijke noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid (NOW), welke naar verwachting op 6 april open zal zijn voor ondernemers.

Steunpakketten voor de horeca
Tal van brouwerijen, drankenconcerns, KHN, leveranciers en particulieren hebben acties bedacht om de horecabranche te steunen in crisistijd. Zo wordt er huurkorting/uitstel gegeven, zijn er gratis cursussen, vindt er loonondersteuning plaats, zijn er benefiet quizzen en horeca waardebon acties en wordt hulp geboden bij het opzetten van bestelplatforms voor restaurants en eetcafés. Deze steunacties zijn uiteraard allemaal terug te vinden op onze website: horecagroningen.nl, dus doe er je voordeel mee in crisistijd!

 

Noodpakket ondernemers Horecagroningen.nl


Naast alle acties vanuit de branche zelf komen overheid en banken ook met diverse steunmaatregelen voor ondernemers
Hieronder vind je een handig overzicht van de Kamer Van Koophandel met alle steunmogelijkheden tot nu toe.

Alles op een rijtje

Heineken partner helpdehoreca HorecaGroningen.nl

Heb je zelf nog tips voor mede ondernemers of een tijdelijk/aangepast horecaconcept i.v.m. de corona crisis?
Meld het ons dan op joris@horecagroningen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer