fbpx

Hooghoudt online jeneverproeverij

Donderdag 9 april organiseert Hooghoudt een online jeneverproeverij. Onder begeleiding van smaakexpert Laurens Speek ontdek je een variatie aan Hooghoudt jenevers, live bij jou in de huiskamer! Laurens leert je onder andere technieken op het gebied van ruiken en proeven. Jenevers die we behandelen zijn Sweet Spiced Genever, RAW Genever, Aged Genever 5 years en Zero Zero 24.

Update: deze editie van de proeverij is inmiddels vol. Stuur ons een mail (info@hooghoudt.nl) en we houden je op de hoogte van een volgende editie en/of plaatsen je op de reservelijst.

Meedoen

We hebben slechts plek voor 50 deelnemers en voor alle 50 deelnemers hebben wij een proefpakketje klaarstaan met onze nieuwste jeneversoorten, die we tegen betaling van 9,95 naar je toesturen. Je hebt dan alle jenevers in huis die we behandelen, zodat ook jij jeneverkenner wordt! Aanmelden doe je via info@hooghoudt.nl. Als we een plekje voor je gereserveerd hebben sturen we je een betaallink toe. Meer informatie volgt vervolgens per e-mail.

Alles op een rijtje:

Wat: online jeneverproeverij met jenevers van Hooghoudt
Wanneer: donderdag 16 april
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: € 9,95
Aanmelden via: info@hooghoudt.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer