fbpx

Support your locals: Javaans Eetcafé

Javaans Eetcafé wordt tijdelijk DRIVE INDO
Vanwege de corona crisis is ook het Javaans Eetcafé sinds enkele weken gesloten, maar niet getreurd want ze komen nu met een geheel nieuw concept: de drive indo! Dat wordt weer heerlijk Indisch eten vanaf 9 april!

DRIVE INDO
Op locatie Wasaweg 11-1 in Groningen is de crew van het Javaans Eetcafé druk bezig met het realiseren van een heuse DRIVE INDO. Hier kun je heerlijke Indonesische gerechten of snacks afhalen met de auto!!! Vanaf donderdag 9 april 16: 00 uur gaat de drive-in-do open. Meer info volgt op de website: Javaans Eetcafé. Je hoeft dus niet van tevoren te bestellen, je kunt gewoon in de auto stappen en naar ze toe rijden.

Javaans Eetcafé menu DRIVE INDO HorecaGroningen.nl

Dinerbonnen
Trakteer een vriend of vriendin (of jezelf) op een dinerbon. Bij het verzilveren van je dinerbon(nen) in het Javaans Eetcafé komt daar nog eens 50% extra waarde bovenop. Een dinerbon van €20 is dus €30 waard, een dinerbon van €50 is €75 waard en een dinerbon van €100 is €150 waard: Dinerbon bestellen.

Catering tegoedbonnen
Door de corona crisis liggen helaas ook de catering & foodtruck activiteiten stil van het Javaans Eetcafé. Daarvoor is nu de nieuwe catering tegoedbon bedacht, waarmee je tegen een bedrag vanaf €18,50,- p.p catering tegoed kunt kopen. Catering wordt vanaf 20 personen zonder extra cateringkosten geleverd in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Als extraatje krijg je ook nog eens 25% extra waarde op je catering tegoed bon*, deze extra waarde staat niet op de aankoopbon maar zal bij het afrekenen direct worden verrekend. (* catering tegoedbonnen zijn te besteden bij nieuwe cateringsopdrachten en niet geldig op reeds geboekte cateringen van voor de corona crisis. / * catering bonnen zijn minimaal 1 jaar geldig na de aankoop datum).

Rijsttafel-Javaans-Eetcafe-Horecagroningen.nl

De DRIVE INDO is gevestigd op:
Wasaweg 11-1
9723 JD Groningen
Telefoon: 0612901797

Heb jij ook een tijdelijk of aangepast horecaconcept i.v.m. de corona crisis?
Meld het ons dan op: joris@horecagroningen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer