fbpx

Gratis Apres Ski feest en Skien voor gedupeerden Oktoberfest Groningen

De Oktoberfeesten in Groningen gingen helaas niet door afgelopen weekend, ondanks de verkochte kaarten. Speciaal voor de gedupeerden van het Oktoberfest Groningen organiseert Snowlimits een Aprés Ski Feest op zondag 20 november. Op vertoon van je Oktoberfest Groningen entreeticket kun je ook gratis skiles krijgen!

APRÉS SKI PARTY IN EEN ECHTE OOSTENRIJKSE SKIHUT

Snowlimits beschikt over een echte Oostenrijkse Skihut! Deze bar heeft uitzicht op de twee indoor skibanen. Op zondag 20 november wordt in deze skihut een echte Aprés Ski Party georganiseerd. Toegang is helemaal gratis en voor iedereen toegankelijk!

GRATIS SKILES MET JE OKTOBERFEST GRONINGEN ENTREEBEWIJS

Op vertoon van je entreebewijs van het Oktoberfest Groningen kun je een gratis skiën. Je stapt in de skischoenen en je krijgt skiles van een echte Rudi op één van onze twee indoor skibanen! Let op: maximaal 60 mensen, vooraf reserveren verplicht via: https://snowlimits.skibook.nl (Selecteer: “Cursusaanbieding –> Skiën –> Actie curus –> Aprés Ski Feest 2016)

UND NACH SKIFAHREN? PARTY MACHEN IN UNSERE ALMHÜTTE!

KOM VERKLEED EN ONTVANG EEN GRATIS BIERTJE

Heb je speciaal voor het Oktoberfest Lederhosen of een Dirndl gekocht? Geen probleem! Dat past prima bij een Aprés Ski Feest. Iedereen die een passende outfit aan heeft ontvangt een gratis consumptie. Dus trek je skipak, Lederhose of Dirndl aan en kom zondag 20 november feest vieren in de Skihut van Snowlimits Groningen (naast Kardinge).

INFORMATIE APRÉS SKI FEEST SNOWLIMITS GRONINGEN

Wat: Aprés Ski Feest + gratis skiën(*)
Waar: Snowlimits Groningen (naast Kardinge)
Wanneer: zondag 20 november 16:00 – 22:00u
Kosten: GRATIS
(*) op vertoon entreebewijs Oktoberfest Groningen

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer