fbpx

De horeca staat in heel Nederland stil!

Het wordt tijd om Nederland en de regering te laten zien wat de horeca betekent. Wat wij bieden, waar we allemaal aanwezig zijn en vooral wie er allemaal werken. Het normaliseren van de 1,5 samenleving betekent het einde van de horeca. Ja, we zijn creatief, maar dan wel op een reële manier. Uiteraard zijn wij bereid om onze verantwoordelijkheid te nemen, maar dan wel met maatregelen die een exploitatie mogelijk maken of een volledige financiële tegemoetkoming, meldt het event op facebook.

Maandag 20 april is het zover; horeca personeel gaan zij-aan-zij staan voor de geliefde horecazaken.

Laten wij zien hoeveel mensen en gezinnen afhankelijk zijn van ons zo geliefde vak. Laten we zien hoe aanwezig wij zijn binnen de samenleving. Maar vooral, laten we zien dat je ons niet zomaar kan uitgummen.

#dehorecastaatstil

Trommel je personeelsleden op  en sta aanstaande maandag van 17.00 uur tot 17.10 uur (op anderhalve meter afstand) in een lijn voor je zaak. Trek witte shirts aan (de kleur van de hoop) en laat zien waar de horeca met elkaar voor staan!

Het is belangrijk om alle RIVM maatregelen in acht te houden.

Foto

Maak een foto en plaats deze op de eigen socials met de hashtag #dehorecastaatstil & deel het initiatief met deze hashtag. Alleen zo kan de horeca laten zien wat er gebeurt achter de dichte gevels.

Bericht tekst van: facebook event: De horecastaat stil! In heel Nederland

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer