fbpx

EM2 komt met de pop-up Foodhall van het Noorden en opent uitgebreide Drive-by

Ook EM2 venue ontkomt niet aan de gevolgen van de coronacrisis en heeft helaas de deuren als muziekpodium tot nadere orde moeten sluiten. Om de komende tijd niet stil te zitten is het bedrijfsplan aangepast en wordt er op de 1,5 meter economie ingespeeld.

EM2 Venue& Events gaat komende tijd verder als EM2 Good Food.
EM2 wordt vanaf begin mei de ‘Foodhall van het Noorden’ dé plek waar je rechtstreeks (h)eerlijke producten af kunt nemen van boeren en andere lokale leveranciers. Zonder tussenschakel maar rechtstreeks van de bron eerlijke en betaalbare streekgerechten op je bord. Daarnaast zal er Good Fast Food bereid worden. Denk hierbij aan steenoven pizza’s en maaltijdsalades die vanzelfsprekend ook gemaakt zijn met regionale producten. Er wordt gezocht naar producten uit Noord Nederland om het assortiment mee te vergroten.

Drive-by take-away

Het buitenterrein zal worden ingericht als ‘drive-by take-away.’ Op een veilige en verantwoorde manier, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen de producten worden afgehaald. Bezorging is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast zal er op zaterdag unieke programmering zijn. Denk hierbij aan een ‘drive-by festival’, ‘drive-by concerts’, of een ‘drive-by foodfestival.’ Alles ook weer met de nodige veilige onderlinge afstand.

Voor meer informatie: Zie www.em2groningen.nl

EM2 Good food hand out

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer