fbpx

EM2 en De Oosterpoort slaan de muzikale handen ineen

Vanaf medio december zal cultureelcentrum De Oosterpoort in samenwerking met venue EM2 op concerten organiseren op het voormalig Suikerunieterrein. De keus voor EM2 is voor de hand liggend gezien de perfecte akoestiek van de zaal en de capaciteit van de locatie.

em2-voorkant

EM2 Cultureel Podium

EM2 heeft sinds januari de deuren geopend op het voormalig Suikerunieterrein en is een ontmoetingsplek waar plaats is voor initiatief en experiment. Waar Stadjers meebeslissen en onderdeel uitmaken van de programmering. Een plek die aanvoelt als vakantie. Naast het culturele gedeelte biedt de locatie een ideale plek voor besloten feesten en partijen. Dankzij een modulair systeem is de EM2 een voor het noorden unieke locatie met een zaal met capaciteit tot 800 personen. Voor het interieur is gebruik gemaakt van recycle materialen met een industriële en ‘rock ’n roll’ touch.

Op 6 december staat het eerste concert gepland. De Nederlandse formatie DeWolff. DeWolff stond in het voorprogramma van The Black Keys en Deep Purple en speelde op festivals als Pinkpop Festival, Lowlands Festival, ESNS en Sziget Festival Nederland.
In december keert de band terug naar Groningen. Na een uitverkochte show in De Oosterpoort in mei van dit jaar, zullen de heren uit het zuiden hun reprise houden in ‘the Barn’ EM2 op het Suikerunieterrein.

Tickets vanaf vrijdag 29 juni, 10:00 uur: https://goo.gl/p7B1PC.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer