fbpx

Crowdfunding succes: Brasserie Midi bestaat 5 jaar!

Op 21 oktober 2019 is het alweer vijf jaar geleden dat Pol de Bruin een crowdfunding campagne startte om Brasserie Midi op te zetten. Er werd maar liefst 55.000 euro bijeengebracht en dat betekende de geboorte van Brasserie Midi.

Niet alleen de crowdfunding was een succes, ook de zaak floreert. Vijf jaar na de campagne is Midi niet meer weg te denken uit Groningen.

Midi interieur - 5 jaar

“We wilden een echt goede brasserie neerzetten. Gastvrijheid, gezelligheid en uitstekend eten en drinken tegen de juiste prijs staat centraal. Bij ons kunnen gasten op culinair avontuur”, aldus Pol de Bruin.

Midi interieur - 5 jaar

De eigenaar is vooral trots op alle medewerkers die de afgelopen vijf jaar bij het restaurant hebben gewerkt. “Zij hebben Midi gemaakt tot wat het nu is. Het is een gezamenlijk project.”

Op naar de volgende vijf jaar

Uiteraard pakt Brasserie Midi tijdens haar vijfjarige bestaan groots uit en daarbij worden ook de gasten in het zonnetje gezet.

“We verloten een diner en een high tea voor vijf personen via social media en we hebben een speciaal jubileum-menu inclusief bijpassende dranken voor €50,-!“

Logo Midi - 5 jaar

5 jaar geleden

Samen Groningen nog een stukje leuker maken? Investeer nu mee in Brasserie Midi!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer