fbpx

Camping op de Grote Markt tijdens Groninginnedag

Altijd al eens op de Grote Markt willen overnachten? Dat kan in het weekend van 24 juni wanneer Groningen de grootste terugkomdag van het jaar viert. Ter gelegenheid van deze bijzondere reünie wordt erop de Grote Markt een camping gebouwd waar terugkomers kunnen overnachten tijdens hun bezoek aan Groningen.

In een duurzame 2-persoons kartonnen tent voorzien van een luchtbed en een slaapzak is het mogelijk om twee nachten op de mooiste plek van Groningen te overnachten. Er is ruimte voor zo’n 500 gasten op de Grote Markt. De camping is alleen toegankelijk voor de campinggasten en voorzien van alle nodige sanitaire voorzieningen.

De camping krijgt daarnaast een heus campingcafé “Nuchter” op het VVV-kantoor. Hier kun je terecht voor een eierbal in combinatie met lokale bieren als d’Olle Grieze en Nuchter van Brouwerij Martinus. Het geheel wordt omlijst met muziek van beginnende en bekende muzikanten en is vrij toegankelijk. Tickets voor de camping zijn vanaf nu online verkrijgbaar op: www.groninginnedag.nl/tickets

Groninginnedag

Het weekend van de 24e juni barst van de activiteiten in de binnenstad. Onder andere het Jenever Festival in de der Aa-kerk, het International Beerfestival op de Ossemarkt, Koken met de Markt op de vismarkt en de reünies in verschillende cafés zijn onderdeel van Groninginnedag. Het programma blijft groeien en is te vinden op www.groninginnedag.nl.

De nationale terugkomdag is voor iedereen die iets heeft of heeft gehad met Groningen. In Brabant heb je carnaval, in Noord-Holland de kermis, maar wanneer spreek je af met je vrienden en vriendinnen om herinneringen op te halen en weer samen te genieten van de mooie zaken uit de stad? Tijdens Groninginnedag.

Wil je op de hoogte blijven? Kijk op www.groninginnedag.nl en meld je aan op de facebookpagina.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer