fbpx

Brouwen met Vrouwen

Drink jij graag speciaalbier of heb je altijd al eens willen weten hoe dit eigenlijk gemaakt wordt? Geef je dan op voor de brouwworkshop ‘Brouwen met Vrouwen’ en krijg de unieke kans om het eerste brouwproces bij te wonen!

Workshop

Gedurende de workshop zal je informatie krijgen over het eerste brouwproces en ga je hier ook aan meewerken. De workshop is speciaal gericht op vrouwen en er wordt een lekker fruitig en zomers bier gebrouwen. Samen met ongeveer 10 tot 30 andere vrouwen ga je onder andere helpen met het schroten en brouwen van het bier, krijg je instructies en daarnaast mag je ook meedenken over een naam voor dit zomerse speciaalbier.
Uiteraard kan jij na ongeveer 6 à 7 weken je eigengemaakte 6-pack speciaalbier bij ons komen ophalen en dit alles voor slechts €40,00 per persoon!

De brouwworkshop zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni en valt samen met de open brouwerij dagen in de Week van het Nederlandse Bier. De workshop wordt gegeven op Het Ludina Terras bij de Ebbingebrug en duurt van 12.30 uur tot ongeveer 18.00 uur.

Kijk voor alle informatie en opgave voor de workshop op www.progressevents.nl/brouwenmetvrouwen, of geef je direct op door een mail te sturen naar info@progressevents.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer