fbpx

Bos&Bos overgenomen

Bos&Bos catering met daarbij behorende zeven horecabedrijven in Groningen en Drenthe zijn per 1 oktober 2018 overgenomen door de Vermaat Groep, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

In totaal werken er 85 fulltimers en 120 oproepkrachten bij Bos&Bos. Naast het cateringbedrijf gaat het om Bites&Flights op Groningen Airport Eelde, het Mendini Restaurant in het Groninger Museum, Grand Café Krul in het Drents Museum, Huis de Beurs, het Groninger Forum, DOT en Paviljoen Sterrebos.

Renske Bos is samen met haar man John eigenaar van Bos&Bos. Beide kenden de Vermaat Groep al jaren en was al langere tijd met het horecabedrijf in gesprek over de verkoop van hun zaak.

Vermaat groep

De Vermaat groep heeft inmiddels 300 horecaconcepten neergezet, waaronder de horeca op Schiphol, in het Rijksmuseum, het Fries Museum en het Van Gogh-museum. Ook doet Vermaat de horeca van bijvoorbeeld het Medisch Centrum Leeuwarden en van Google in de Eemshaven.

Vermaat verzorgt ook in het nog op te leveren Groninger Forum de horeca, waaronder een grand café op de begane grond, het restaurant op de bovenste verdieping en het filmcafé op de vijfde verdieping.

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer