fbpx

Bartender cursus, werken achter de bar

Heb jij altijd al in de horeca willen werken maar heb je nog geen of bijna geen ervaring? De BarCursus biedt hier uitkomst in!

Met meer dan 100 vacatures op Horecagroningen.nl geeft het volgen van een BarCursus meer kans op een baan voor jou om achter de bar. Uit onderzoek is gebleken dat horeca ondernemers graag geschoold personeel aannemen in de vorm van een basis cursus. Elke horeca bedrijf heeft een andere visie en / of werkwijze maar de basis blijft altijd hetzelfde.

afschuimen-barcursus-1024x171

Onder begeleiding van een professional krijg je bij ons een 5 a 6 uur durende BarCursus met als onderwerpen alle dagelijkse bar werkzaamheden zoals gastvrijheid, tappen, hygiëne, dranken, logica, praktijk tappen, persoonlijke aspecten en natuurlijk een certificaat van deelname.

Door de samenwerking met de landelijke en regionale tapwedstrijden.nl leren wij jou het perfecte pilsje tappen!
De BarCursus heeft in de afgelopen jaren meer dan 1000 cursisten succesvol opgeleid waarvan meer dan 80% een baan in de horeca heeft gevonden.

Inschrijven:

Schrijf je gelijk in op www.barcursus.nl ! (eerst volgende BarCursus 12 november 2016)

Horecaondernemer:

Wilt u als horecaondernemer goed opgeleid personeel met een uniforme werkwijze? Een barcursus op maat voor uw eigen horeca onderneming? Ook dit is mogelijk bij de barcursus! Vraag vrijblijvend informatie of maak een afspraak via info@barcursus.nl

barcursus - Horecagroningen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer