Videocampagne ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen’ start opnames


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Binnenkort starten de opnames van een samenwerking tussen Horecagroningen.nl en OOGTV genaamd Sfeer in Stad: Rondje Groningen. Elke donderdagavond zal OOGTV een eet- en drinkgelegenheid van de meest bruisende horecastad van Nederland uitlichten.

Het idee is om elke donderdagavond kijkers van OOGTV te inspireren voor uitgaansplannen in het weekend. In het reclameblok zullen elk halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt.

Interesse
Na een pilot te hebben geschoten bij de Uurwerker aan het Uurwerkersplein in Groningen, zijn er nu vele zaken die aangegeven hebben opnames te willen laten maken in hun gelegenheid. Van (eet)café tot discotheek en van lunchroom tot restaurant, diverse ondernemers nodigen de kijker uit voor een blik in de keuken van de Groningse horeca.

Promovideo
Een professionele cameraman (RECmedia) zal langskomen om verschillende shots van de etablissementen te maken. De video zal in totaal 25 seconden bevatten en bestaan uit beelden volledig naar wens van de ondernemer. Uitbaters hebben de mogelijkheid om de karakteristieke, herkenbare stem van Hans Singelenberg in te schakelen voor een voice-over. Dit alles voor een hele scherpe prijs.

Aandacht en bezit
Sfeer in Stad: Rondje Groningen heeft het karakter van een cross mediale campagne. Nadat de beelden zijn uitgezonden op OOGTV, zal Horecagroningen.nl de commercial delen op horecagroningen.nl en haar sociale mediakanalen en zal de video in HD-kwaliteit uiteindelijk volledig tot beschikking zijn van de ondernemer die hiervoor zijn / haar eigen promotiekanalen de komende jaren kan aanzwengelen.

Meer informatie
Voor interesse of meer informatie, neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl / 06 24 52 14 43) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Bekijk hier de pilot van ‘Sfeer in Stad: Rondje Groningen – De Uurwerker:

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer