fbpx

Donnerwetter en Maaris in EM2

Op vrijdag 25 mei zal bij venue EM2 de band Donnerwetter act de préséance geven met in het voorprogramma de Groningse band MAARIS.

Donnerwetter die eerder al voor een onvergetelijke avond in de voormalige EMG faktors heeft gezorgd komt weer naar Groningen om het feest in de EM2 nog eens flink over te doen.

Deze fantastische band weet als geen ander het publiek te bezweren met hun psychedelisch rock met verwijzingen naar zo’n beetje alles wat tof is in combinatie met gitaren.
Donnerwetter maakt psychedelische rootsmuziek met het venijn van punk. De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps, 16 Horsepower en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt.

OOR: Een livesensatie die je een keer gezien moet hebben.

PlatoMania: De caleidoscopische rock van de band hypnotiseert, verleidt en verwart.

3VOOR12: Zanger Rocco zingt recht uit het hart. Dat hoor je, dat voel je, dat zie je. Melancholiek met ballen.

Over MAARIS

Dit stelletje jonge honden eet, drinkt en leeft muziek. In dit geval rock en blues. Wie nu denkt aan het standaard 12 bar-blues-maten-riedel kan het vergeten; dit is blues anno nu. Het rockt en is zinnenprikkelend. Het geluid is fris en nieuw en de band heeft het voor elkaar weten te krijgen om in relatief korte tijd een geheel eigen sound te ontwikkelen. Met een dynamische frontvrouw, een drummer die speelt als een heimachine, een gitarist die zijn gitaar bespeelt alsof ie met het ding geboren is en een Hammond-man die het geheel van een smaakvol en virtuoos orgelgeluid voorziet is dit een band om in de gaten te houden. We voorspellen een mooie toekomst voor dit eigenzinnig en zeer getalenteerde stel muzikanten. Grijpt dus je kans om deze band te checken. Want voor je het weet zijn deze creatieve vogels gevlogen om de rest van de wereld muzikaal te veroveren!

Deur open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur
Eind: 04.00 uur

Entree:

Voorverkoop: 10,-. + servicekosten
Aan de deur: 12,50 + maandkaart á € 1,50

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer