fbpx

Tweedaags festival Hullabaloo in het Stadspark

Groningen krijgt tweedaags festival ‘Hullabaloo’

Al langer werd er gespeculeerd over een nieuw evenement in Groningen, wat de komst van een meerdaags festival met nationale en internationale popartiesten zou betekenen. Vandaag maakt organisator 4PM Entertainment bekend dat het nieuwe festival Hullabaloo gaat heten, en plaatsvindt op 30 en 31 augustus in het Stadspark Groningen. De eerste artiesten worden begin mei bekend gemaakt.

Hullabaloo festival

Organisator Mitchel Bovenlander vertelt: “Stadspark Groningen kent een lange historie van popmuziek en heeft artiesten als The Rolling Stones en Tina Turner al mogen verwelkomen. Het idee voor Hullabaloo is dan ook ontstaan uit de stijgende populariteit van popmuziek. Het tweedaagse festival brengt popmuziek terug en zet Groningen weer op de kaart met  een programmering bestaande uit bekende artiesten, maar ook talenten van de toekomst.”

Stadspark Groningen

Muzikale reis

Hullabaloo belooft bezoekers mee te nemen op een muzikale reis naar het prachtige Groningse stadspark. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen samen in het topje van Nederland: Groningen. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten is Hullabaloo de plaats waar de complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek, aldus 4PM Entertainment.
Horecagroningen festivalinfo

Stages & camping

De organisatie laat weten binnenkort de eerste artiesten bekend te maken. Wel worden de namen van de vier stages al genoemd, waarmee de voornaamste genres bekend worden. Daarnaast wordt Camping Stadspark omgetoverd tot Hullabaloo Village, waar bezoekers van vrijdag t/m zondag kunnen kamperen.

  • Mayhem stage – Mainstage
  • Hurly-Burly stage – Pure pop
  • Brouhaha stage – Crossover
  • Fuss stage – Electronic

Alle leeftijden

festival is voor alle leeftijden, begeleiding door een volwassene van bezoekers onder 14 jaar is verplicht

Ambitie

De organisatoren tevens organisatoren van Kingsland Festival , De Helden van Oranje en het nieuwe Groningse Terrassen Festival zijn ambitieus: binnen vijf jaar hopen ze uit te groeien tot een volwaardig weekend festival van 3 tot 4 dagen waarbij ieder jaar een stap gezet kan worden in de grootte van de artiesten op de programmering. De combinatie van een prachtige locatie, nationale- en internationale artiesten, samenwerkingen met enthousiaste lokale ondernemers en toegankelijkheid voor alle leeftijden maken dit festival uniek.


Kingsland Groningen in het Stadspark

Meer info

http://hullabaloofestival.nl/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer