fbpx

’t Feithhuis behaalt 3e plek bij Beste Leerbedrijf Horeca 2016 verkiezing

In de arena van het Gastronomisch Gilde op de Horecava 2017 is zojuist de winnaar bekendgemaakt van het Beste Leerbedrijf Horeca 2016, een verkiezing die wordt georganiseerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). De drie kanshebbers op de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2016’ waren: ‘Goed Proeven’ Arnhem, ’t Feithhuis’ Groningen en ‘DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam’ (Amsterdam CS).

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca is door SVH in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven & leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. Dit is goed voor zowel de individuele leerbedrijven als voor de sector in zijn geheel. Door hier elk jaar opnieuw aandacht aan te besteden, zorgt SVH voor de best mogelijke praktijkopleiding van de nieuwe generatie horeca professionals.

Goed Proeven (Arnhem)
https://www.goedproeven.nl/

DoubleTree by Hilton Amsterdam CS (Amsterdam)
https://www.hiltonhotels.com/nl_NL/nederland/doubletree-by-hilton-hotel-amsterdam-centraal-station/

’t Feithhuis (Groningen)
https://restaurant-feithhuis.nl/

Handen uit de mouwen voor jury
Voorafgaand aan de finale hebben de genomineerde bedrijven een aantal “proeven” moeten afleggen. Eén van de opdrachten was om de jury te ontvangen als leerlingen op hun eerste werkdag. In ’t Feithhuis wisten ze daar wel raad mee. Na een verkorte versie van de “nieuwe medewerkers training” kon de jury aan de slag: achter de bar, in de bediening en in keuken. Daarna volgden er gesprekken met leermeesters en leerlingen van ’t Feithhuis. Voor ’t Feithhuis en de twee andere finalisten begon daarna het afwachten tot 10 januari, wanneer de winnaar van de landelijke titel bekend zou worden gemaakt. Eigenaar Keimpe Postema: “Eigenlijk hebben we al gewonnen want hoe mooi is het wanneer je eigen leerlingen je voordragen als beste leerbedrijf?, dat alleen is al goud waard!”

 Volledige uitslag:
1:  DoubleTree by Hilton Amsterdam CS (Amsterdam)
2:  Goed Proeven (Arnhem)
3: ’t Feithhuis (Groningen)

Meer info: https://www.facebook.com/besteleerbedrijfhoreca
https://www.svh.nl/start-verkiezing-beste-leerbedrijf-horeca-2016

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer