fbpx

Sfeer in Stad: Rondje Groningen gaat door

Binnenkort starten weer de opnames van een samenwerking tussen Horecagroningen.nl en OOGTV genaamd Sfeer in Stad: Rondje Groningen. Elke donderdagavond zal OOGTV een eet- en drinkgelegenheid van de meest bruisende horecastad van Nederland uitlichten.

Elke donderdagavond kunnen kijkers van OOGTV zich laten inspireren voor uitgaansplannen in het weekend. In het reclameblok zullen elk halfuur twee horecazaken voorbijkomen waarbij in sfeerbeelden wordt uitgelegd wat voor horecazaak het is, wat er te doen is en wat deze zaak speciaal en onderscheidend maakt.

Interesse

Na een diverse promotie video’s te hebben geschoten bij verschillende horecazaken in Groningen, zijn er nu vele zaken die aangegeven hebben ook opnames te willen laten maken in hun gelegenheid. Van (eet)café tot discotheek en van lunchroom tot restaurant, diverse ondernemers nodigen de kijker uit voor een blik in de keuken van de Groningse horeca.

Promovideo

Een professionele cameraman (RECmedia) zal langskomen om verschillende shots van de etablissementen te maken. De video zal in totaal 25 seconden bevatten en bestaan uit beelden volledig naar wens van de ondernemer. Uitbaters hebben de mogelijkheid om de karakteristieke, herkenbare stem van Hans Singelenberg in te schakelen voor een voice-over. Dit alles voor een hele scherpe prijs.

Aandacht en bezit

Sfeer in Stad: Rondje Groningen heeft het karakter van een cross mediale campagne. Nadat de beelden zijn uitgezonden op OOGTV, zal Horecagroningen.nl de commercial delen op horecagroningen.nl en haar sociale mediakanalen en zal de video in HD-kwaliteit uiteindelijk volledig tot beschikking zijn van de ondernemer die hiervoor zijn / haar eigen promotiekanalen de komende jaren kan aanzwengelen.

Meer informatie

Voor interesse of meer informatie, neem contact op met Joris van Berkel – Horecagroningen.nl (joris@horecagroningen.nl / 06 24 52 14 43) of Erik Koops – OOGTV (erikkoops@oogtv.nl / 06 50 48 18 09).

Bekijk hier de uitzending: Uitgelicht: Ugly Duck en Hemingway’s Cuba 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer