fbpx

Ribhouse Bronco in Groningen wint Gouden Tapknop

Ribhouse Bronco is dit jaar de gelukkige winnaar van de Gouden Tapknop, onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland.

Met deze prijs mogen zij zich de beste horecazaak van de regio noemen. Ribhouse Bronco is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling. De Zilveren Tapknop ging naar Café Zaal Spoorzicht in Staphorst. Café Tjeukemeer in Oosterzee sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

Blijk van waardering van onze gasten

Eigenaar Just van Bodegom nam deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Michel Nijssen, Accountmanager Noord-Nederland, HEINEKEN Nederland en is dolblij met de Gouden Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Gouden Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Michel Nijssen, Accountmanager HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Ribhouse Bronco op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Beste Nieuwkomer

Naast de Gouden Tapknop, wordt er jaarlijks ook een prijs toegekend aan de Beste Nieuwkomer. Dit jaar deed de Tapperij in Langweer voor het eerst mee aan het Goed Getapt kwaliteitsprogramma en mag zich de Beste Nieuwkomer in de regio Noord-Nederland noemen. De Tapperij in Langweer kreeg voor deze bijzondere prestatie de Gouden Spatel.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer