fbpx

Overname voor sAmuse, de BuitenSocieteit en de Coendersborg

Heel trots en met veel plezier laat Ineke de Boer weten dat Roald Reitsema per 1 mei 2019 s’Amuse Cateraar heeft overgenomen.

Ruim 13 jaar werken Ineke en Roald intensief samen en heeft er dan ook alle vertrouwen in dat het bedrijf “s’Amusewaardig” wordt voortgezet en verder uitgebouwd. s’Amuse waardig betekent voor Ineke dat er door het hele team met veel aandacht voor de gast, voor detail, smaak en stijl wordt gewerkt.

Ze zal zeker de eerste jaren deels “op de vloer”, deels in een adviserende rol, betrokken blijven bij het bedrijf dat 30 jaar geleden aan de Pottebakkersrijge 8 begon als Traiteur Service.

Vanaf 2007 zijn we gestaag gegroeid. In 2007 werden we eigenaar van Café de Sleutel, de BuitenSociëteit Paterswolde kwam er in 2009 bij en de Coendersborg in 2014.

De Sleutel gaat door onder Ineke , Roald neemt s’Amuse Cateraar, de BuitenSociëteit en de Coendersborg over. Er is veel en ook weer niets veranderd in al die mooie jaren….Kwaliteit voorop in de ruimste zin van het woord.

cafe de sleutel
Café de Sleutel

In 2005 kwam Roald terug naar Groningen, nadat hij in Amersfoort, Den Haag en Amsterdam veel ervaring had opgedaan bij mooie bedrijven.

“Toeval bestaat niet” – Ineke en Roald kwamen elkaar na jaren weer tegen en in april 2006 begon voor hem het eerste hoofdstuk s’Amuse.

“Wat zou je doen als het je eigen bedrijf is?” Voor Ineke een vaste uitdrukking als er een beslissing genomen moet worden. Die woorden van Ineke worden nu werkelijkheid. Dat hij de gelegenheid heeft gekregen om s’Amuse over te nemen roept een gevoel van trots en dankbaarheid bij hem op.

s amuse logo

Met heel veel zin en energie gaat Roald aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen. Samen met het team, waar hij heel veel vertrouwen in heeft, in combinatie met onze prachtige locaties de Coendersborg, de BuitenSociëteit Paterswoldsemeer en onze ruime ervaring als Traiteur Cateraar gaat hij de uitdaging aan om de kwaliteit, waar s’Amuse al jaren voor staat, voort te zetten.

“Samen Sterk” – en zo gaan we verder!

coendersborg buitenkant
Coendersborg

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer