fbpx

Nieuw KEI-bestuur vol enthousiasme aan de slag voor de KEI-week 2017

Het jaar 2017 is begonnen en zo ook de organisatie van de 49ste KEI-week.

Het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI wordt dit jaar gevormd door de volgende zeven enthousiaste studenten: Daan Brouwers (Voorzitter), Ginger van Breukelen (Secretaris), Jordi van Holten (Penningmeester), Marciano Bootsman (Directeur Acquisitie), Brenda Schrik (Directeur Werving en Promotie), Stefan Warink (Directeur Evenementen I) en Jeanne van Dijk (Directeur Evenementen II). Zij zullen het hele jaar hun uiterste best doen om van de KEI-week weer een groot succes te maken.

Ook in 2017 zal een groot deel van de binnenstad van Groningen een week lang in het teken staan van de kennismaking van nieuwe studenten met de stad Groningen en het studentenleven. Dit jaar zal er extra aandacht besteed worden aan internationalisering, huisvesting van KEI-lopers en de beleving van KEI-lopers. 9 februari wordt het thema van de KEI-week 2017 bekendgemaakt. De KEI-week vindt in 2017 plaats van 14 tot en met 18 augustus. Voor meer informatie kunt u terecht op www.keiweek.nl.

Stichting KEI

Stichting KEI organiseert de KEI-week in Groningen, de grootste algemene introductieweek van Nederland. Tijdens deze week krijgen de aankomende eerstejaarsstudenten de mogelijkheid alle recreatieve, sportieve en culturele facetten van de stad Groningen te leren kennen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om bekend te worden met verschillende studentenorganisaties en de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool Groningen en andere hogere onderwijsinstellingen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer