Netwerklunch Culinaire Vakschool


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Op maandag 12 september 2016 organiseert de Culinaire Vakschool een volledig verzorgde netwerklunch.  U bent van harte welkom om deze lunch bij te wonen.

Waar: Culinaire Vakschool, Oeverkruid 12, Groningen
Wanneer: Maandag 12 september 2016
Hoe laat: 12.00 uur

Deelnemers

De deelnemers van alweer de 10 de groep die worden opgeleid tot ambachtelijk restaurant kok zullen je verrassen met hun kookkunst en hun presentatie.

Wij helpen onze leerlingen graag verder met het vinden van een stage- of werkplek binnen de horeca of een instellingskeuken. Daarom nodigen wij alle koks en hun leidinggevenden in ons netwerk uit om een kijkje te nemen in onze keuken en kennis te maken met onze leerlingen.

Daarnaast zijn de netwerklunches niet alleen gewild vanwege de culinaire presentaties van onze deelnemers, maar uiteraard ook vanwege de interessante contacten die je kunt leggen.

In verband met de inkoop willen we wel graag van je weten of je aanwezig zult zijn. Dat kun je doorgeven aan culinairevakschool@gmail.com.

Graag tot ziens op 12 september!

Foto: facebook culinaire vakschool

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer