fbpx

Netwerklunch Culinaire Vakschool

De afgelopen periode is de Culinaire Vakschool hard bezig geweest om te anticiperen op allerlei  veranderingen binnen het onderwijs. Dat heeft geresulteerd in de volgende aanpassingen, waardoor ze  een nog sterker aanbod hebben ontwikkeld.

Relevante aanpassingen

Ze zijn een samenwerking aangegaan met de SVH. Hierdoor hebben ze een uniek traject ontwikkeld waarbij de leerling na 20 weken een vak erkend branche diploma krijgt niveau 2.

Tevens zijn ze een samenwerking aangegaan met In2Work (gelieerd aan de Robert Kranenborg Academie), waarmee ze voor een aantal leerlingen en waar nodig, gedurende het opleidingsjaar intensieve begeleiding kunnen geven. De overeenkomst is uiteraard trainen/ opleiden van mensen (waarvan sommige met een afstand tot de arbeidsmarkt) , die het koksvak ambiëren. Dat we elkaar kunnen versterken om het voor onze leerlingen nog beter te kunnen doen is onze drive en uitdaging.

Onder begeleiding van de twee chefs Paul Rodenberg en Geer Vedder leren de leerlingen de kneepjes van het vak. Die praktijktraining geven ze 4 dagen per week en dat 10 weken achter elkaar. De leerlingen gaan aansluitend 10 weken stage lopen. Iets schrijven over horeca is leuk, iets zien van horeca nog leuker maar het allerleukst is toch vooral het proeven.

Ze zijn net weer gestart met een nieuwe klas. Een hele leuke en gemotiveerde groep! Om die reden nodigt de Culinaire Vakschool u ook uit voor onze netwerklunch.

Op deze netwerklunch kunt u onze talenten ontmoeten, ze zien koken, zichzelf kort presteren en uiteraard serveren zij u graag hun gerechtjes. En, wellicht kunnen ze ook bij u aan de slag, middels een stage.

De Culinaire Vakschool verteld u tijdens de netwerklunch in het kort wat ze doen, hoe ze het doen en vooral waarom ze dit zo mooi vinden om te doen.

Paul en Geer zien u dan ook graag en willen de leerlingen ook de gelegenheid geven met u in gesprek te gaan.

Maandag 23 april 2018
Aanvang 11.30 uur en afrondend om circa 13.30 uur
Oeverkruid 12, 9738 AK Groningen

Om goed en netjes de inkoop te kunnen verzorgen vraagt de Culinaire Vakschool u zich aan te melden voor
deze dag. U kunt dit doorgeven door ze te mailen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer