fbpx

MultiCulinair Food Festival Jubileum Editie

Na een succesvolle eerste editie in 2014 vindt op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 de vijfde editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ in Groningen plaats. Multiculinair is het eerste festival dat foodtrucks naar het noorden haalde en viert dit jaar een speciale jubileumeditie.

Pinksteren

Gedurende het Pinksterweekeinde kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Bernoulliplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, livemuziek en een kinderprogramma.

Laagdrempelig Food Festival

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Grieks, Indisch, Zuid-Afrikaans Mexicaans en Armeens is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas wijn terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement worden er op alle dagen leuke en leerzame workshops gegeven en is er uiteraard een springkussen. Het festival vindt plaats op het Bernoulliplein te Groningen en is alle dagen gratis toegankelijk.

Op www.multiculinairfestival.nl is het volledige programma te vinden. Het evenement is te vinden op facebook: https://www.facebook.com/events/576381182742670/

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer