MS Koningsdam vaart uit!


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Het grootste en nieuwste schip van de Holland Amerika Line gaat varen in Europa en in de Caribbean met Beukenhorst Koffie en Melitta koffiemachines.

Beukenhorst Koffie is in de cruisewereld een gevestigde naam. Dit word wederom bevestigd als zij ook het nieuwste schip, De MS Koningsdam, van de Holland Amerika Line mogen inrichten.
Met de nieuwste generatie Melitta CT-8 machines voldoen zij aan alle gestelde eisen en lopen zij ver voorop in de koffiemarkt.

Sinds 1784 bestaat Beukenhorst Koffie. Vanuit de koffiebranderij in Lichtenvoorde word dagelijks koffie gebrand en wereldwijd gedistribueerd.

Het is altijd spannend als er een nieuw schip de vloot van Holland America Line komt versterken. Het is nog spannender als het nieuwe schip de eerste is in een volledig nieuwe klasse schepen. Wanneer het ms Koningsdam in februari 2016 uitvaart zal ze niet alleen de eerste zijn onder deze naam, maar ze neemt het voortouw in een nieuw tijdperk van Pinnacle-klasse cruisen.

Haar naam zet de toon. Deze naam komt voort uit een combinatie van iets tijdelijks en iets klassieks, net als het schip zelf. ‘Koning’ is een eerbetoon aan Koning Willem-Alexander, de eerste Nederlandse koning in meer dan 100 jaar. ‘Dam’ wordt traditiegetrouw aan de schepen van Holland America Line toegevoegd, sinds hier mee begonnen is in 1883.

Beukenhorst Koffie wenst haar veel succes en een behouden vaart!

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer