fbpx

Locale ondernemers op de Grote Markt wachten persconferentie niet af mien jong!

Na iets meer dan 4 maanden open te zijn geweest na de lockdown, komen er voor de horeca weer extra maatregelen. Bar Smoke aan de Grote Markt heeft besloten niet af te wachten wat voor extra maatregelen er volgen en het heft in eigen handen te nemen.

Bojan Aleksander van Bar Smoke is het niet vreemd om te moeten schakelen tussen concepten. Normaliter is Smoke geopend voor diner, een borrel en een evenement, maar dit is onbegonnen werk in dit klimaat. Tijdens de vorige lockdown hebben ze het uitgehouden met on-line pubquizen en afhaalservice. Daar doen ze met de komende “lockdown” weer een schepje bovenop.

Bojan: “Met de huidige maatregelen kunnen wij een fractie in onze zaak en op ons terras kwijt van wat we normaal gesproken kwijt kunnen. Daarnaast zijn evenementen ook uitgesloten door de sluitingstijd van 21:00 uur. Gasten die nu komen dineren voelen zich al opgejaagd en lopen met een half dessert in de mond naar buiten. Elke aanvullende maatregel resulteert erin dat we niet meer normaal voor diner open kunnen. We moeten tijdig schakelen. When life gives you lemons, make limoncello!”.

Take Away & Bezorgen

We hebben al een afhaalmenu in elkaar gezet en zijn in het laatste stadium om ook te gaan bezorgen. We richten ons naast gerechten ook op speciaalbieren afhankelijk wat de minster president zegt. We zoeken tevens samenwerkingen met locale ondernemers en influencers om elkaar door deze barre tijden heen te worstelen… hehe goede naam voor een bar op dit moment: ‘barre tijden’.

Bar smoke take away

Nieuwe concepten

Onze vaste gasten kennen onze one-liners met Gronings dialect, waarvan we in samenwerking met Vivien Ferguson coronacrisivan Zijlstra Naaimachines, shirts mee gaan borduren en verkopen. De lockdown 2 internetgekkies pubquiz staat inmiddels ook on-line en wordt gehost wordt door mijn beste vriend Sander Bos a.k.a. Sittn en Disco InFleurno. Tot slot ben ik bezig om met wat Grunnfluencers een on-line quiz te organiseren over Grunn.

Bar smoke pubquiz

Mocht alles lukken hoe ik het in gedachten heb, dan is dat zeer spoedig terug te vinden op onze website en op onze sociale media kanalen. Ik heb er moeilijk veel zin in mien jong als t lukt! Vooralsnog wens ik alle horeca ondernemers heel veel sterkte de komende tijd! Ik hoop dat we er allemaal zonder al te veel scheuren uitkomen.

Meer info:
Facebook Bar Smoke
Evenement Pubquiz Internetgekkies
Afhaalmenu Smoke

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer