fbpx

Koffie, taart en advies bij inspiratiecafé OSO

Slechts één droom najagen? Ondernemer Nicolette van Keulen vindt dat maar weinig. Daarom opent zij, aankomende dinsdag 12 juni, Inspiratiecafé OSO; waarin zij niet één maar drie dromen laat samenkomen.

In deze koffiebar kan je proeven van de dagelijks, huisgebakken taarten en het is tevens een coachingspraktijk. Op de menukaart vind je naast lekkernijen, oefeningen om jou persoonlijke denkwereld te vergroten én in dit inspiratiecafé kan je deelnemen aan workshops. Zo kan je bijvoorbeeld zelf aan de slag gaan met belemmerende overtuigingen en antwoord vinden op de vraag wat succes voor jou betekend.

Veel mensen vragen zich af waar deze combinatie aan dromen vandaan komt… Als klein meisje bakte Nicolette al graag taarten. Koffiebars zijn haar favoriete locaties in de stad. En coachen is het vak dat zij het liefste doet. Als je het zo bekijkt, is deze combinatie juist heel erg voor de hand liggend. Toch had Nicolette dit niet direct zelf bedacht. Pas nadat ze geïnspireerd werd door het boek ‘The Why Cafe’ van John P. Strelecky zag ze in, dat ze niet hoeft te kiezen. Ze kan al haar dromen tezamen verwezenlijken.

Inspiratiecafé OSO gaat de zaak heten, wat ‘thuis’ betekent in het Surinaams en tevens grafisch lijkt op 050 (het netnummer van Groningen). Het café is gevestigd in hartje Groningen. Een stad waar veel studenten wonen en de werkloosheidscijfers hoog zijn. Daarom de perfecte locatie om studenten, werkzoekende en starters te helpen richting hún dromen, in een huiselijke en laagdrempelige sfeer. Bij Inspiratiecafé OSO moet niks, want ‘ont-moeten’ is juist een groot thema. Wil je gewoon neerploffen op de grote leren bank met een goed boek en een kop koffie? Ook dan ben je van harte welkom.

Tot op de koffie bij Inspiratiecafé OSO!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer