fbpx

Kennisquiz in de Martinikerk

Op zaterdag 4 februari wordt de achtste editie van de Open Nederlandse Quiz Contest (ONQC) georganiseerd. Deze internationale quiz vindt wederom plaats in de sfeervolle Martinikerk te Groningen. Tijdens het evenement zullen nationale en internationale teams tegen elkaar strijden om het ‘Beste Quiz Team van 2017’ te worden.

De quiz bestaat uit twee fotorondes, twee muziekrondes en vijf rondes met algemene kennisvragen. Daarnaast is er ook nog een unieke, individuele ‘fifty-fifty ronde’, waarbij een leuke prijs te winnen is. De organisatie van de ONQC is in handen van Progress Events.

Afgelopen jaar won Ernst Elzinga de individuele ‘Fifty-Fifty ronde’ en hij mocht zich daardoor de slimste persoon van de avond noemen. Team ‘Spanish Inquizition’ werd voor de tweede keer op rij de grote winnaar en ging er met de hoofdprijs vandoor. Ga jij met je quizteam de uitdaging aan om dit team en nog ongeveer 90 andere teams te verslaan?

Aanmelden

Er zijn nog plaatsen vrij om deel te nemen aan de Open Nederlandse Quiz Contest 2017. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan het 3-gangen diner, dat voorafgaand aan de ONQC wordt georganiseerd. Opgeven voor dit evenement kan door middel van het bestellen van tickets via de website www.opennederlandsequizcontest.nl. Door deelname maken de teams kans op de hoofdprijs: Een weekend Antwerpen inclusief brouwerij bezoek samen met je teamgenoten!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer