Imono breidt groots en feestelijk uit


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Afgelopen maandag 11 juli opende Victor Wu samen met zijn familie het nieuwe stuk van zijn zaak, Asian Bar en Restaurant Imono. Na enkele maanden verbouwen worden bekenden, vrienden en familie welkom geheten in het nieuwe gedeelte van het restaurant. Het restaurant kan nu een kleine 200 gasten meer ontvangen.

Vanaf 17.00 uur komen de gasten binnendruppelen die worden ontvangen met een glas Prosecco met parelmoer wat een gouden zweem geeft aan het drankje. Rond 17.30 uur worden alle genodigden toegesproken, bedankt door de familie Wu en wordt de ingang naar het nieuwe gedeelte geopend. De bars in het nieuwe gedeelte zijn voor deze dag omgedoopt tot wijn- en cocktailbar, de bediening loopt rond met planken vol sushi en de gasten worden geëntertaind door livemuziek en een DJ.

imono sushi

Interieur
Vanaf het (oude) restaurant loopt men nu een grote, open ruimte in met roze en goud/bronze stoelen en banken. Ook zijn er een aantal ronde tafels met grote zittingen erom heen voor groepen. De decoratieve wandverlichting en de bijpassende lampen maken het helemaal af.
Gelijk om de hoek bevindt zich de nieuwe bar waaruit drankjes zullen worden geschonken. De sushi wordt in het restaurant geprepareerd door middel van de open keuken.

imono opening verwouwing

Aparte zaal
Wie de nieuwe ruimte doorloopt tot het eind, treft een aparte, afsluitbare zaal. Deze is geschikt voor besloten partijen, borrels of zakelijke bijeenkomsten. De ruimte beschikt over een eigen bar met toegang tot verrassende cocktails en biedt plaats voor circa 50 personen.

imono verbouwing bar

Zitplaatsen
In de introductie van de opening werd vermeld dat er de laatste jaren vaak nee moest worden verkocht aan personen die bij de deur kwamen om te vragen of er nog plek was in het restaurant. Dat probleem lijkt nu voorbij. Na de verbouwing kunnen er 140 gasten bij in het nieuwe gedeelte (exclusief de aparte zaal).

Imono is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 16.00 uur. Bekijk hier de Facebook en de website van Asian Bar en Restaurant Imono.

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer