fbpx

Horecabranche positief in beeld tijdens cafeweek 2017

Morgen is het zover en dan gaat alweer de vierde editie van de landelijke Caféweek van start!

Tijdens de Caféweek is een cafébezoek nog leuker dan anders! Want in cafés door heel Nederland worden in die week allerlei bijzondere en leuke activiteiten georganiseerd voor een gezellige avond uit.

Na de succesvol verlopen drie eerdere edities, waaraan al meer dan 400 horecazaken meededen, zal de landelijke Caféweek dit jaar plaatsvinden van 21 t/m 26 maart 2017. Hét moment voor ondernemers om ook hun bedrijf extra te profileren en nieuwe en bestaande gasten te verrassen met een week vol leuke, bruisende activiteiten die verdeeld worden over 6 dagen.

Wat is de caféweek?

Caféweek is een initiatief van HorecaBrains en heeft als achterliggende gedachte “de natte horeca” op een positieve manier in de spotlights te zetten. Door middel van allerlei activiteiten, waar de locaties aan deel kunnen nemen, worden bestaande gasten verrast met leuke activiteiten en natuurlijk nieuwe gasten geprikkeld om kennis te komen maken met de locatie. Het café is namelijk veel meer dan alleen een plek om een drankje te drinken.

Programma tijdens de caféweek

Gasten kunnen tijdens de eerste dag van Caféweek bij verschillende horecazaken terecht voor een kijkje achter de schermen van het bedrijf. Nieuw dit jaar is de combi van een bier & wijnproeverij. Bierbrouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond in Nederland. Het is dan ook helemaal hip om tegenwoordig te genieten van een speciaalbier, zowel voor de dames als de heren. Maar omdat de dames toch nog vaker kiezen voor een bijzondere wijn, combineren we de twee. U kunt dus scoren bij zowel de bierliefhebbers als de wijnfanaten met een exclusieve proeverij vol smaak en kennis, onder leiding van een echte expert; uzelf! Want u bent tenslotte uw beste gastheer. De gasten maken op een inspirerende en interactieve manier kennis met het aanbod in uw café. Natuurlijk mag de Vrijmibo niet ontbreken, evenals de Ribnight en de überhippe Gin & Tonic Party. Als klap op de vuurpijl kunnen liefhebbers aanschuiven voor “De Caféweek Special” om te smullen van een heerlijk gerecht voor slechts € 10,-

Wie doen er mee in Groningen

Kijk op de website www.cafeweek.nl voor alle deelnemende locaties.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer