Groningen On Ice stopt


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Via facebook vertelt De Drie Gezusters dat ze de komende editie van Groningen On Ice (De ijsbaan op de Grote Markt van Groningen) niet zal organiseren.

De Drie Gezusters en haar Stichting Evenementen Groningen heeft als doelstelling de mooiste en de leukste ijsbaan te organiseren, waar duizenden Groningers plezier aan beleven. Ze willen een ijsbaan neerzetten waarbij de binnenstad van Groningen omgetoverd wordt tot een winters paradijs.

Stijgende kosten

Een combinatie van stijgende kosten in de organisatie en teruglopende bijdrages en subsidies heeft ervoor gezorgd dat de begroting van Groningen On Ice dusdanig onder druk komt te staan dat de organisatie van een ijsbaan onmogelijk is geworden. De Drie Gezusters en haar Stichting Evenementen Groningen hebben er dan ook voor gekozen om de plannen voor aankomend winterseizoen te staken en zich terug te trekken als organisatie van de jaarlijks terugkerende ijsbaan op de Grote Markt.

De Drie Gezusters en haar Stichting Evenementen Groningen heeft de afgelopen jaren met veel passie en plezier zich ingezet voor de stad Groningen. Het wegvallen van de ijsbaan voor het komende seizoen betekent niet dat hun inzet verminderd zal worden. Ze hopen in de toekomst weer mooie evenementen te mogen organiseren en wederom een toevoeging te zijn voor de stad Groningen.

Meer informatie over de beslissing van Stichting Evenementen Groningen? Stuur gerust een mailtje naar info@groningenonice.nl!

Team Groningen On Ice

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer