fbpx

WijnSpijs Wandeling Groningen

Na een periode van donkere maanden is er een lichtpuntje aan de horizon verschenen. De restaurants mogen weer open! En op welke manier kan je dit beter vieren dan met een WijnSpijs Wandeling? Groningen is een van de eerste steden die het WijnSpijs seizoen mag aftrappen.

Op 9 augustus staan maar liefst zes enthousiaste restaurateurs klaar om een mooie Wijn-Spijs combinatie te serveren aan culinaire liefhebbers. Goed om te weten: We volgen altijd de richtlijnen vanuit de overheid, veiligheid staat voorop!

Restaurants

WijnSpijs Wandelen

Tussen 12:00 en 17:00 uur wandel je op eigen gelegenheid, met behulp van de WijnSpijs app, een persoonlijke route door de stad. Bij ieder restaurant wordt een ‘signature dish’ geserveerd, met een bijpassend glas wijn. Met je eigen gezelschap ga je langs zes restaurants en geniet je van hun wijn-spijs combinatie. Het personeel doet er alles aan, om je een onvergetelijke middag te bezorgen.

Via een WijnSpijs Wandeling leer je de stad op een culinaire, (nieuwe) manier kennen. Klik hier voor meer info!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer