Donderdag eerste editie van ‘Feeling Feliz Garden Party’


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

In de stadstuin van Burgstraat 13 zal aanstaande donderdag 23 juni het eerste evenement van Feliz Fine Food georganiseerd worden: Feeling Feliz Garden Party. Tevens wordt de eerste verjaardag van het Groningse etablissement gevierd.

Vanaf 17:00 is iedereen welkom in de tuin van het restaurant om te genieten van de lekkerste cocktails tijdens de muzikale hoogstandjes van DJ Bram Paul. Daarnaast wordt het Foodsharing concept gelanceerd waarbij de nieuwe menukaarten ingaan.

In de Mediterraans-ogende verborgen stadstuin is het goed vertoeven op één van de loungebanken of rondom een vuurtafel.

Entree voor het tuinfeest is gratis. Cocktails zijn verkrijgbaar vanaf €5,- en men kan gebruik maken van Foodsharing  voor slechts €10,- per persoon.

Feliz Fine Food
Twee jaar geleden begon Niko Papadopoulos samen met zijn zoons Fons en Jeroen en vrouw Francien aan Feliz Fine Food. Uit passie voor lekker eten en mooie producten ontwikkelde het concept zich tot een prachtige locatie om te lunchen, dineren en loungen.

Wat begon als een broodjeszaak is inmiddels uitgegroeid tot multifunctioneel concept waarbij niet alleen lunch en diner centraal staan maar ook de mogelijkheid tot evenementen, netwerkdiners, -borrels en vanaf nu dus ook eigen georganiseerde (tuin)feesten, met op 23 juni 2016 de eerste editie.

Foto: Facebook Feeling Feliz Garden Party

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer