fbpx

DJ’s & Cabaret in DOT tijdens oud en nieuw feest

Oud en Nieuw vier je dit jaar het beste in DOT! Zaterdag 31 december opent het voormalige Infoversum op het Ebbingekwartier vanaf 20:00 haar deuren voor een te gekke avond en nacht.

Een uniek feest dat al start voordat het oud & nieuw feestgedruis vanaf 00.00 uur elders losbarst. Je hoeft dit jaar geen vuurpijlen en knallende astronauten te ontwijken, want bij DOT kun je vanaf 20:00 uur al genieten van de lekkerste gerechtjes, heerlijke cocktails, dj’s en een heuse oudejaarsconference.

Cabaret

Cabaretier en Student & Stad raadslid Arjen Banach zal om half 10 in de theaterzaal van DOT zijn oudejaarsconference ‘Dit is pas het begin’ spelen waarin wordt teruggeblikt op de gebeurtenissen die 2016 vakkundig hebben ontwricht, zowel wereldwijd als in Groningen.

Uiteraard tellen we met z’n allen af naar 2017 en draaien DJ’s Sebastian Davidson, Oortje, Danny Da Costa, Bojan Aleksander en RocknRolla Soundsystem de gehele avond de lekkerste uptown funk, nu-disco en classics om gaandeweg de nacht op te bouwen naar de heetste club hits van nu. Ook is er een optreden van Tariq Pijning, de Groningse saxofonist die momenteel samen met DJ Sam Feldt de wereld verovert.

Regular tickets: € 25,00

Tickets a € 25,00 (Ex. Servicekosten, incl. glaasje bubbels en oliebollen) zijn te koop aan de bar in DOT en via de facebookpagina.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer