fbpx

De Uurwerker Draait Door

Al een paar jaar ligt het idee op de plank stof te vangen, maar nu is het dan eindelijk zover: de Uurwerker draait door. Altijd al het gezicht achter de pizza’s willen zien? Of ben je gewoon erg nieuwsgierig naar de latte art skills van onze afwassers? Dan is dit je kans.

De bar gaat zijn beste beentje voor zetten om heerlijke gerechten voor jullie te maken. Het festijn zal plaatsvinden op zondag en we beginnen met het Uurwerkers Brakke Breakfast. Veel vet eten om je erbovenop te helpen en pal naast het buffet staan onze keukenhelden alvast biertjes te tappen om je herstel te versnellen. Gedurende de dag is er alle mogelijkheid om te lunchen, snacken en pizza’s te eten. Voor wie een chille zondag wilt hebben we ook flink wat bordspellen geregeld.

DJ’s

Wisten jullie dat een held uit onze keuken stiekem een internationale DJ is en hij onze huis-tuin-en-knuffeldj overneemt? Natuurlijk doet hij dit niet alleen en komen onze vrienden Phunk Le Chique en Stefan Lafontaine ook en zullen twee barmannen als het Uurwerker Soundystem hun debuut maken!

We beginnen om 11:00 en maken er tot 19:00 een heel mooi feest van. We sluiten vroeg dit keer, want wij hebben stiekem heel veel zin ons personeelsfeest wat hierna plaats gaat vinden.

Zoals de wereld altijd doordraait, zo zal de Uurwerker ook doordraaien op zondag 11 december. Aan tafel!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer