fbpx

Café Hammingh failliet

Café Hammingh is failliet verklaard, nadat exploitant Sander Vrieling dat begin deze week heeft aangevraagd. Hij wijt dit aan een verkeerd gekozen managementstructuur.

Sander & Olesia op facebook:

Wij zijn met Hammingh in Garnwerd begonnen uit liefde voor dit café-restaurant op deze zeer bijzondere plek. Wij hebben veel geïnvesteerd in het upgraden van Hammingh en zo uiteindelijk een prachtige horecagelegenheid gecreëerd. We hebben altijd de intentie gehad omdat als investeerder dit te bereiken. Wij hebben derhalve gekozen voor een management waarbij wij op afstand stonden. Helaas moeten we vaststellen dat deze constructie niet goed heeft uitgepakt.

Om het sociale vangnet voor het personeel tijdig veilig te stellen en om de schuldenlast in het redelijke houden, hebben wij het faillissement aangevraagd. We hopen dan ook dat dit een snelle overname bespoedigt, zodat Hammingh zo kort mogelijk dicht blijft. Omdat het faillissement nu een feit is, is dit nu verder aan de curator.

We willen iedereen die zich hard heeft gemaakt voor Hammingh bedanken en de vele steunbetuigingen doen ons goed. Dat het personeel afgelopen zondag op eigen initiatief de hele zaak opgeruimd en schoongemaakt is fantastisch. Met wat we met personeel hebben bereikt, is Hammingh weer een prachtig café-restaurant op de meest Groningse plek in onze provincie. Hammingh heeft daarom alle kansen voor een succesvolle toekomst; alleen zonder ons.

Lees ook: Uitbaters Café Hammingh stoppen na 24 jaar

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer