Faillissement voor drie cafés in stad


Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

De cafés Het Kasteel, Snow Valley en Coyote’s Bar zijn afgelopen week failliet verklaard. De eigenaar van de horeca zaken, Luigi Etzi, kon zijn belastingschulden niet meer betalen.

De drie kroegen gelegen in de Peperstraat en Gelkingestraat zullen de komende weken, in afwachting van de afwikkeling van het faillissement gewoon open blijven.

Het faillissement en daarmee de voorlopige verantwoordelijkheid is in handen van curator Martin Schuring van Tiebout Advocaten in Groningen. De horecazaken hadden in totaal vijftien personeelsleden aan het werk. Het is nog niet duidelijk wat er met de panden gebeurt en of de medewerkers hun banen houden.

Er waren al langer problemen met de Belastingdienst. De Economische Controledienst heeft al eerder een inval gedaan en werd er in 2014 een schuld van 3800 euro aan de gemeente betaald. De eigenaar wist hiermee te voorkomen dat de inventaris van zijn kroegen onder de veilinghamer terechtkwam.

Coyote’s Bar (voorheen in de Peperstraat) was begin dit jaar al vijf maanden gesloten vanwege de verhuizing naar het pand aan de Gelkingestraat (voorheen Hot Shots), dat op 2 juni de deuren opende met een groot feest.

Via: DVHN.nl

Opmerkingen
Loading...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer