fbpx

Eetcafé De Stadstuin neemt restaurant De Markies over

Eetcafé De Stadstuin gaat uitbreiden. Restaurant De Markies aan de Koninginnelaan zal begin oktober plaatsmaken voor het nieuwe eetcafé.

Afgelopen dinsdag maakte De Markies bekend dat ze de zaak verkocht hadden en het restaurant nog tot 14 september geopend is.

Noorderplantsoen

Volgens de nieuwe eigenaren Marije Boelens-Munneke en Alex Boelens zal hetzelfde concept als aan de hereweg gehanteerd worden. Persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs / kwaliteitsverhouding zijn termen die beide op het lijf zijn geschreven.

De Stadstuin staat bekend om hun kwalitatief maar betaalbaar eten. De kok, Dennis Brouwer, werkzaam bij De Stadstuin is natuurlijk niet voor niets “Beste kok van Noord Nederland 2015” geworden tijdens Klaar Af Kook en afgelopen juni won hij ook al de kookwedstrijd Koken met de Markt en werd daarbij de “Beste Kok van de Markt 2017“.

Of Dennis meegaat naar de nieuwe locatie is nog niet zeker maar vanaf begin oktober is iedereen van harte welkom in Eetcafé de Stadstuin Noorderplantsoen.

 

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer