fbpx

Unieke SMWS tasting op de Toeterboot

As vrijdag 12 mei van 19:30 uur is er een zeer bijzondere smws tasting bij De Toeter van Hans Offringa. The Scotch Malt Whisky Society is een grote internationale whiskyclub die zelf vaten selecteert en waar geen concessies worden gedaan aan kwaliteit en sterkte. Deze whisky’s worden steeds exclusiever.

Hans Offringa is vorige week benoemd tijdens het speyside festival in Schotland to international whisky ambassador of the year. Hans Offringa is whiskyauteur , kenner en is sinds het begin van het Whisky Festival Noord Nederland betrokken bij het festival en de man achter International Whisky Day. Offringa heeft in maart een masterclass verzorgd met Smws bottelingen in der A- kerk.

We proeven 5 bijzondere cash strength whisky’s en de kosten zijn Eur 35,00 incl. rondvaart door Groningen. Kaarten zijn online verkrijgbaar via smws.com of aan de bar in de Toeter.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer