fbpx

SUIKERMARKT op het SUIKERTERREIN

Op zondag 20 september vindt al weer voor de derde keer de Suikermarkt plaats!

Op de unieke plek van het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 zal de nazomer-editie van de Suikermarkt plaatsvinden. Op deze markt vindt je een grote variatie aan bijzondere items: veel vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, upcycling, interieurdecoratie en nog heel veel meer!

Ook worden er door vele creatieve standhouders allerlei zelfgemaakte producten aangeboden. Denk aan zelf ontworpen kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgemaakte biologische zepen, zelfgebakken taarten en koekjes en jams en chutneys. Ook zullen er verschillende foodstands zijn voor de hongerige magen. Lekkere pizza uit een houtgestookte oven, supergezonde wraps en poke bowls met vis, vega of vegan, allerlei broodjes en natuurlijk pannekoeken voor de kinderen. Daarnaast verzorgt het beproefde team van EM2 de dorstige mens. Koffie en thee, ijskoude biertjes en wijntjes op het gezellige terras en in de tuin. Ook is er een traditionele italiaanse ijskraam voor grote en kleine kinderen. Live muziek zal ook niet ontbreken: 88 and the OFFBEATS spelen vette 50ties blues, rock ’n roll & boogie woogie en SWOOLISH draait toffe plaatjes!

Voor en door kinderen is er kleedjesverkoop en kinderen kunnen GRATIS worden geschminckt!
Kortom: een supergezellige markt met een heerlijke festival-vibe!
De weersverwachting is prachtig dus…
Tot zondag 20 september!

11.00 tot 17.00 – entree €3, kinderen tot 16 gratis

Link naar het Facebook Event

Website met het overzicht van alle aanwezige standhouders: www.suikermarkten.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer