fbpx

Eerste editie Bidfood Wine Event 2019

Save the date! Op 5 november 2019 wordt Foodyard Amsterdam omgetoverd tot een heus wijn walhalla! Ontdek tijdens deze eerste editie van het Wine Event de mooiste wijnen, luister naar inspirerende sprekers en ontmoet de wijnleveranciers van Bidfood, van (budget) huiswijnen tot high end Champagnes.

Inspirerende sprekers en meer!

Op dit event zullen vele Bidfood wijnleveranciers zijn die hun wijnen graag aan u introduceren. Onze eigen Jordy komt samen met een sterrenchef om u de mooiste gerechten te laten proeven in combinatie met de juiste wijn. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers die u niet mag missen. Zo vertelt Richard van der Linden over biologische en vegan wijnen, laat Adam Dijkstra zien hoe bijzonder Nederlandse wijn is en geeft Harm Heijmerink de beste tips en tricks om een perfecte wijnkaart samen te stellen. Kortom: Een middag vol inspiratie op het gebied van wijn!

Datum: 5 november 2019
Aanvang: 12.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Foodyard Amsterdam, Jan van Galenstraat 4-14, 1051 KM Amsterdam

Meld je snel aan via: http://bidfood.nl/wineevent

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer