Vacature omschrijving:Ons gezellige team streeft samen naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en ontspannen sfeer.
Als zelfstandigwerkend kok bij Zondag ben je er verantwoordelijk voor dat de lunch en diner op de juiste manier en snelheid wordt doorgegeven en dat de (open) keuken er netjes uit ziet.
Wat wij te bieden hebben?
- Naast een fulltime-contract is ook een vierdaagse week van maximaal 32 uur bespreekbaar
- De mogelijkheid om zowel overdag als 's avonds te werken, en regelmatig een weekend vrij te zijn
- Je creativiteit kwijt kunnen in wisselende gerechten en actief mee denken over de menukaart en de invulling van Noorderzonfestival
- Een harmonieus team, dat klaar staat voor elkaar en de gasten
- Een marktconform salaris
- De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen
We zoeken iemand die:
- flexibel inzetbaar is
- bij drukte het hoofd koel houdt en efficiënt kan werken
- beschikt over basis keukenvaardigheden en kennis van HACCP richtlijnen
- minstens 2 jaar ervaring heeft in de keuken. En zowel de koude als de warme kant kan draaien
- bestellingen netjes opbergt en de voorraad bijhoudt
- productkennis heeft en het leuk vindt om deze verder te ontwikkelen
- het leuk vindt om actief mee te denken over menukaarten, Noorderzon en wisselende gerechten
- initiatief neemt
Herken je je hierin? Dan maken we graag kennis met je!
Stuur een mailtje naar:
[email protected] en voeg je C.V. toe.
Tot snel, bij Zondag!!