Overslaan naar de inhoud
Search
Close this search box.
Menu
  • Eten
  • Uitgaan
  • Overnachten
  • Vacatures
  • Abonnement
  • Contact
  • webcams in groningen
logo-zondag

Zondag Noorderplantsoen

Kruissingel 1
Groningen
Bellen
E-mailen
Website
Route

In hartje Noorderplantsoen staat restaurant Zondag, de enige plek in Groningen waar het elke dag van de week een beetje weekend is. Vijf minuten lopen van het centrum, maar mijlenver van de dagelijkse drukte, vind je er goeie koffie, open WIFI en een menukaart vol lokale heerlijkheden.

Lees meer

Vacatures

  • Zelfstandig Werkend Kok

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
    Aantal uren: 10 - 38 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Restaurant Zondag zoekt per een zelfstandig werkend kok voor 32 à 38 uur per week.

    Ons relatief jonge team streeft samen naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en ontspannen sfeer.

    Als kok bij Zondag ben je er verantwoordelijk voor dat de lunch en diner op de juiste manier en snelheid wordt doorgegeven en dat de (open) keuken er netjes uit ziet.

    Wat wij te bieden hebben?

    - Wij vinden een balans tussen werk en privé belangrijk. We bieden daarom een 4 daagse werkweek van gemiddeld maximaal 32 uur.
    - De mogelijkheid om zowel overdag als 's avonds te werken en ook een weekend vrij te kunnen zijn.
    - Je creativiteit kwijt te kunnen in wisselende gerechten, pasta’s en onze Sunday roast. Daarnaast ook actief mee te denken over de menukaart en de invulling voor Noorderzon.
    - Een gezellig team, dat klaar staat voor elkaar en de gasten.
    - Een marktconform salaris
    - De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.

    We zoeken iemand die:

    - Flexibel inzetbaar is.
    - Bij drukte het hoofd koel houdt en efficiënt kan werken.
    - Beschikt over basis keukenvaardigheden en kennis van haccp richtlijnen.
    - Minstens 2 jaar ervaring heeft in de keuken. En zowel de koude als de warme kant kan draaien.
    - Bestellingen netjes opbergt en de voorraad bijhoudt.
    - Productkennis heeft en het leuk vindt om deze verder te ontwikkelen.
    - Initiatief neemt.

    Herken je je hierin? Dan vertellen we je graag meer over ons in een gesprek. Stuur een mailtje naar: info@zondagnoorderplantsoen.nl en voeg je C.V. toe.

    Tot snel, bij Zondag!!
    Solliciteer gelijk
  • Assistent Bedrijfsleider

    Solliciteer gelijk
    Functie Titel: Assistent Bedrijfsleider
    Aantal uren: 10 - 38 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    In hartje Noorderplantsoen staat restaurant Zondag. We streven er met ons relatief jonge team naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en een ontspannen sfeer.

    Wij zoeken een doorgewinterde horeca-leidinggevende om ons en onze bedrijfsleider bij te staan. Onze ruime openingstijden maken een tweede (assistent) bedrijfsleider of chef bediening geen overbodige luxe, willen we altijd goeie aansturing voor het team (circa 8 man bediening plus afwasser) op de vloer hebben.

    Belangrijk voor ons is:

    - meerdere jaren ervaring in de horeca (liefst drukke zaken)
    - meerdere jaren leidinggevende ervaring
    - inzetbaarheid op avonden en in weekenden
    - liefde voor het gastheerschap
    - zelf volop mee willen werken op de vloer, tussen de collega's

    Wat we te bieden hebben is:

    - een gezellig divers maar hecht team
    - een fijne werksfeer, waarin respectvol gecommuniceerd wordt, ook tussen keuken en bediening
    - de mogelijkheid om cursussen of workshops te volgen
    - een geïnteresseerd oor als het gaat om inbreng van nieuwe ideeën
    - een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en gewenste functie. Startloon van €2200 voor een sterke eerste medewerker bediening, tot een startloon van €2500 bij een rol als chef bediening of (assistent)bedrijfsleider.
    Solliciteer gelijk
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-4
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-1
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-2
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-3

Mogelijkheden

Honden toegestaan, Terras

Soort keuken

Biologisch, Internationaal, Regionaal, Veganistisch, Vegetarisch

Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00
logo-zondag

Zondag Noorderplantsoen

Kruissingel 1
Groningen
bel
mail
website
route

In hartje Noorderplantsoen staat restaurant Zondag, de enige plek in Groningen waar het elke dag van de week een beetje weekend is. Vijf minuten lopen van het centrum, maar mijlenver van de dagelijkse drukte, vind je er goeie koffie, open WIFI en een menukaart vol lokale heerlijkheden.

Lees meer

Vacatures

  • Zelfstandig Werkend Kok

    Functie Titel: Zelfstandig Werkend Kok
    Aantal uren: 10 - 38 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    Restaurant Zondag zoekt per een zelfstandig werkend kok voor 32 à 38 uur per week.

    Ons relatief jonge team streeft samen naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en ontspannen sfeer.

    Als kok bij Zondag ben je er verantwoordelijk voor dat de lunch en diner op de juiste manier en snelheid wordt doorgegeven en dat de (open) keuken er netjes uit ziet.

    Wat wij te bieden hebben?

    - Wij vinden een balans tussen werk en privé belangrijk. We bieden daarom een 4 daagse werkweek van gemiddeld maximaal 32 uur.
    - De mogelijkheid om zowel overdag als 's avonds te werken en ook een weekend vrij te kunnen zijn.
    - Je creativiteit kwijt te kunnen in wisselende gerechten, pasta’s en onze Sunday roast. Daarnaast ook actief mee te denken over de menukaart en de invulling voor Noorderzon.
    - Een gezellig team, dat klaar staat voor elkaar en de gasten.
    - Een marktconform salaris
    - De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.

    We zoeken iemand die:

    - Flexibel inzetbaar is.
    - Bij drukte het hoofd koel houdt en efficiënt kan werken.
    - Beschikt over basis keukenvaardigheden en kennis van haccp richtlijnen.
    - Minstens 2 jaar ervaring heeft in de keuken. En zowel de koude als de warme kant kan draaien.
    - Bestellingen netjes opbergt en de voorraad bijhoudt.
    - Productkennis heeft en het leuk vindt om deze verder te ontwikkelen.
    - Initiatief neemt.

    Herken je je hierin? Dan vertellen we je graag meer over ons in een gesprek. Stuur een mailtje naar: info@zondagnoorderplantsoen.nl en voeg je C.V. toe.

    Tot snel, bij Zondag!!
    Solliciteer gelijk
  • Assistent Bedrijfsleider

    Functie Titel: Assistent Bedrijfsleider
    Aantal uren: 10 - 38 uur per week
    Opleiding & certificaten: Niet nodig
    Taal benodigdheden: Nederlands
    Werkervaring: Werkervaring noodzakelijk
    Beschikbaarheid: Beschikbaar door de week, Beschikbaar in weekend
    Functie omschrijving:
    In hartje Noorderplantsoen staat restaurant Zondag. We streven er met ons relatief jonge team naar laagdrempelige horeca, met een hoge kwaliteit keuken en een ontspannen sfeer.

    Wij zoeken een doorgewinterde horeca-leidinggevende om ons en onze bedrijfsleider bij te staan. Onze ruime openingstijden maken een tweede (assistent) bedrijfsleider of chef bediening geen overbodige luxe, willen we altijd goeie aansturing voor het team (circa 8 man bediening plus afwasser) op de vloer hebben.

    Belangrijk voor ons is:

    - meerdere jaren ervaring in de horeca (liefst drukke zaken)
    - meerdere jaren leidinggevende ervaring
    - inzetbaarheid op avonden en in weekenden
    - liefde voor het gastheerschap
    - zelf volop mee willen werken op de vloer, tussen de collega's

    Wat we te bieden hebben is:

    - een gezellig divers maar hecht team
    - een fijne werksfeer, waarin respectvol gecommuniceerd wordt, ook tussen keuken en bediening
    - de mogelijkheid om cursussen of workshops te volgen
    - een geïnteresseerd oor als het gaat om inbreng van nieuwe ideeën
    - een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en gewenste functie. Startloon van €2200 voor een sterke eerste medewerker bediening, tot een startloon van €2500 bij een rol als chef bediening of (assistent)bedrijfsleider.
    Solliciteer gelijk
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-4
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-1
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-2
Zondag Noorderplantsoen foto via facebook-3

Mogelijkheden

Honden toegestaan, Terras

Soort keuken

Biologisch, Internationaal, Regionaal, Veganistisch, Vegetarisch

Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00
Logo HG 2023 Social media PNG

© Horecagroningen.nl 2023

Inloggen abonnee

Je wachtwoord is verloren?
Facebook Youtube Instagram Twitter
  • Abonnement?
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy policy
  • Algemene Voorwaarden
  • Abonnement?
  • Vacatures
  • Contact
  • Privacy policy
  • Algemene Voorwaarden