fbpx

Werkman

Werkman

Grote Markt 41, Groningen
Werkman
Grote Markt 41
9711 LV Groningen
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
11:00 - 00:00
Dinsdag
11:00 - 00:00
Woensdag
11:00 - 00:00
Donderdag
11:00 - 01:00
Vrijdag
11:00 - 02:00
Zaterdag
11:00 - 02:00
Zondag
11:00 - 00:00
Werkman
BBQ / grillBiologischFranse keukenHollandsInternationaalItaliaanse keukenMediterraanRegionaalVegetarischVisWereldkeuken
PubquizTerrasWifi

HOI! IK BEN WERKMAN, EEN NIEUW HORECA-CONCEPT EN IK BEN OP ZOEK NAAR HARDE WERKERS!

OVER WERKMAN

In 2020 zal een nieuw horeca-concept genaamd WERKMAN zich gaan vestigen op de Grote Markt in Groningen. In het voormalig Expo pand vindt men straks op de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping het concept ‘WERKMAN’. WERKMAN staat voor eten, drinken, dansen en werken. Een all-day concept met veel huiselijkheid en gastvrijheid maar met een eigentijds en modern interieur. Je loopt binnen voor een kop koffie of een borrel maar blijft spontaan hangen voor een gezellig hapje. WERKMAN zal gekenmerkt worden door een rustige sfeer, trendy inrichting, moderne achtergrondmuziek, informele bediening en een brede ‘volwassen’ doelgroep.

« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies




Vacatures bij Werkman




Zelfstandig werkend kok – fulltime

Hey kooktalent! Ben jij ons neusje van de zalm? Kom dan werken bij onze nieuwe horeca-locatie WERKMAN in de binnenstad van Groningen. Jij voelt je helemaal thuis op deze locatie. Hier kies je voor culinaire creativiteit, prettige werkomgeving en een dynamische functie. Sluit je aan bij Werkman en ga deze toffe uitdaging aan!

WERKMAN heeft voor jou

o Een mooie uitdaging in een professionele en groeiende horeca-organisatie
o Een positie waarbij jij bijdraagt aan het succes van WERKMAN
o Wisselende uren en werktijden: fulltime aan de slag (38 uur per week)
o De mogelijkheid om samen te werken met een inspirerend keukenteam
o Een plek waar je culinair mag meedenken over het menu en kaartvoering
o Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

WERKMAN vraagt van jou

o Fulltime beschikbaarheid met een operationele instelling
o Communicatieve vaardigheden
o Flexibiliteit en stressbestendigheid
o Dat je woonachtig bent in (de omgeving van) Groningen
o Een frisse en representatieve verschijning
o Goede bewaking van het kwaliteitsniveau en leeft de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP zorgvuldig na
o Kennis en creativiteit om goed in te spelen op de verschillende gasten, waarbij je continu opzoek bent naar vernieuwing en ontwikkeling


Wat is WERKMAN?

Een nieuw horeca-concept genaamd WERKMAN zal zich gaan vestigen op de Grote Markt in Groningen. In het voormalig Expo pand vindt men straks op de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping het concept ‘Werkman’. Werkman staat voor eten, drinken, dansen en werken. Een all-day concept met veel huiselijkheid en gastvrijheid maar met een eigentijds en modern interieur. Je loopt binnen voor een kop koffie of een borrel maar blijft spontaan hangen voor een gezellig hapje. WERKMAN zal gekenmerkt worden door een rustige sfeer, trendy inrichting, moderne achtergrondmuziek, formele bediening en een brede ‘volwassen’ doelgroep. In een eventueel gesprek gaan we je uiteraard meer vertellen over het concept!

Wat ga je doen voor WERKMAN?

Op deze locatie kun jij los! Iedere dag daag jij jezelf uit om de gasten van WERKMAN variatie te bieden. Samen met jouw team verras je de gasten elke dag weer met creativiteit, oog voor detail en kennis van bereiding van leuke gerechten. Alleen verse kwaliteitsproducten verlaten de keuken. Of je nu een lekkere sandwich maakt, een crispy salade of een uit de Josper gegrild stuk vlees.

Als zelfstandig werkend kok heb je een divers takenpakket: je bereidt de recepten volgens planning en maakt de bestellingen klaar. Je bent continue scherp op de kwaliteit van onze producten. Trends op food-gebied volg jij natuurlijk ook actief. Simpelweg omdat je een passie hebt voor je vak en de trends wilt toepassen in jouw manier van koken.

Kortom; met jou gaat de keuken als een speer en zien we tevreden gezichten in ons restaurant.

Het is dus vanzelfsprekend dat:

o Jij en het team altijd voor het beste resultaat gaan
o Je bij wilt dragen aan het keuken succes
o Je graag tussen de potten en pannen staat
o Je oog hebt voor detail
o Je zorg draagt voor de kwaliteit van gerechten


Zie jij het wel zitten bij WERKMAN?

Solliciteer op deze functie via https://werkmangroningen.nl/


Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer