Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Borchsingel 53, Eelderwolde
Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP Eelderwolde
Klik voor telefoonnummer
Stuur een bericht
Website
Openingstijden
Maandag
24/7 geopend
Dinsdag
24/7 geopend
Woensdag
24/7 geopend
Donderdag
24/7 geopend
Vrijdag
24/7 geopend
Zaterdag
24/7 geopend
Zondag
24/7 geopend
Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart
Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk
Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk
interieur Groningen-Hoogkerk
Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk
Franse keukenHollandsInternationaalRegionaalWereldkeuken
GarderobeHonden toegestaanOntbijtRolstoelvriendelijkTerrasWifi

Business en ontspanning tussen stad en land

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is gesitueerd op een zichtlocatie aan de A7 direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35). Vanaf het hotel bent u binnen een paar minuten met het openbaar vervoer in de binnenstad van Groningen.
Het hotel beschikt over:

  • 10 multifunctionele zalen, een Executive Boardroom en een grote foyer. De zalen zijn stijlvol ingericht; met de nieuwste vergadertechnieken (AV) en bieden plaats aan bijeenkomsten tot 270 personen.
  • 125 hotelkamers, waaronder 1 familiekamer, 2 studio’s, 2 welness suites en 1 mindervalide kamer.
  • Restaurant
  • Bar / brasserie
  • Fitness
  • Gratis parkeergelegenheid (inclusief elektrische oplaadpunten)
« Terug naar alle informatie


Stuur een bericht

  • U wordt automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Horecagroningen.nl met opt-out mogelijkheid. Zie ook onze privacy policy.
  • Uw laat het telefoonnummer achter zodat de horecagelegenheid contact met u kan opnemen.
  • Algemene Voorwaarden
    Privacy policy & Cookies



Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213


Vacatures bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk




Medewerker bediening

Als medewerker bediening werk je afwisselend in Restaurant Groen, Brasserie de Wit en bij feesten en partijen op de zalenetage. Jij bent de gastheer/gastvrouw van de avond en zorgt ervoor dat de gasten weer tevreden naar huis gaan. Op dit moment zoeken wij zowel part- als fulltimers.

Ons hotel
Van der Valk hotel Groningen – Hoogkerk ligt net buiten de stad Groningen. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen op de 1e etage en een Executive boardroom op de 6e etage. Daarnaast beschikken wij over 125 hotelkamers, Restaurant Groen, Brasserie de Wit en een fitness. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje in ons hotel met onze virtual tour op onze website.

Taken en verantwoordelijkheden
- Verzorgen van mise en place
- Ontvangen en placeren van gasten
- Opnemen van bestellingen en deze doorgeven aan de keuken via een systeem
- Wanneer nodig maak je zelf de drankjes klaar die je hebt opgenomen
- Serveren van gerechten en drankjes in het restaurant en bij feesten op de zalenetage
- Opmaken van de rekening en afrekenen met gasten
- Opruimen/schoonmaken van het restaurant en de Brasserie aan het einde van de dag
- Assisteren van de banqueting supervisor op de zalenetage
- Je helpt je collega’s daar waar nodig

Profiel
- Je hebt een no-nonsense mentaliteit
- Je bent flexibel inzetbaar, tijdens weekenden, avonden en feestdagen
- Je verleent altijd correcte service aan de gast, gastvrijheid staat hoog in het vaandel
- Je biedt ook ongevraagd extra service
- Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en enthousiast
- Je stopt pas als het werk klaar is

Wat bieden wij?
- 4 of 32 uur contract
- Salaris op basis van kennis en ervaring volgens de Horeca CAO
- Aantrekkelijke personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels
- Diverse personeelsactiviteiten

Enthousiast geworden?
Stuur dan je onderbouwde motivatie, voorzien van een curriculum vitae en profielfoto (o.v.v. Medewerker bediening) naar: Jobs@hoogkerk.valk.com

Wij verzoeken je vriendelijk om alleen te reageren als je aan ons profiel voldoet. Alleen volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.




Supervisor Restaurant & Banqueting

In deze functie zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt in Restaurant Groen, Bar/Brasserie De Wit en/of de zalen. Je bent de spil tussen de keuken, het bedienend personeel en de gasten. Als eerste aanspreekpunt op de zalen bied je technische en logistieke ondersteuning. Samen met de medewerkers bediening ben jij verantwoordelijk voor de juiste invulling, zoals is afgesproken met de receptie of afdeling Sales. Onze gezamenlijke missie? De verwachtingen van gasten proberen te overtreffen, zodat ze graag nog een keer terug komen.

Ons hotel
Van der Valk hotel Groningen – Hoogkerk ligt net buiten de stad Groningen. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen op de 1e etage en een Executive boardroom op de 6e etage. Daarnaast beschikken wij over 125 hotelkamers, Restaurant Groen, Brasserie de Wit en een fitness. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje in ons hotel met onze virtual tour op onze website.

Taken en verantwoordelijkheden
- Je geeft leiding aan de bediening medewerkers
- Je bent zowel voor de medewerkers als de gasten een aanspreekpunt
- Als Supervisor Restaurant ben je verantwoordelijk voor Restaurant Groen en Bar/Brasserie de Wit
- Als Supervisor Banqueting ben je verantwoordelijk voor de 11 vergaderzalen
- Je zorgt voor een goede en vlotte service
- Jij zorgt voor een juiste mise en place
- Opleiden van nieuw personeel
- Je bent verantwoordelijk voor de dagplanning en stuurt bij waar nodig

Profiel
- Je bent in het bezit van een MBO diploma
- Relevante en recente werkervaring in zowel het restaurant als op de banqueting
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
- Je weet anderen te motiveren en enthousiast te maken
- Je hebt oog voor detail, je weet van aanpakken en je toont initiatief
- Je voorziet knelpunten en handelt hier meteen naar
- Je biedt ook ongevraagd net even die extra service
- Je bent flexibel inzetbaar tijdens weekenden, avonden en feestdagen
- Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, enthousiast en doorpakker
- Je hebt een no-nonsense mentaliteit
- Je stopt pas als het werk klaar is

Wat bieden wij?
- 32 - 38 uren contract
- Salaris op basis van kennis en ervaring volgens het Horeca CAO
- Aantrekkelijke personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels
- Diverse personeelsactiviteiten

Enthousiast geworden?
Stuur dan je onderbouwde motivatie, voorzien van een curriculum vitae en profielfoto (o.v.v. Supervisor restaurant & banqueting) naar: Jobs@hoogkerk.valk.com

Wij verzoeken je vriendelijk om alleen te reageren als je aan ons profiel voldoet. Alleen volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.




Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok ben je de rechterhand van de chefkok, ben je zelfstandig, heb je passie voor koken en ben je bereid om alles aan te pakken. Samen met de gehele keukenbrigade zorg je ervoor dat gasten na een heerlijke maaltijd tevreden naar huis gaan.

Ons hotel
Van der Valk hotel Groningen – Hoogkerk ligt net buiten de stad Groningen. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen op de 1e etage en een Executive boardroom op de 6e etage. Daarnaast beschikken wij over 125 hotelkamers, Restaurant Groen, Brasserie de Wit en een fitness. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje in ons hotel met onze virtual tour op onze website.

Taken en verantwoordelijkheden
- Schoonmaken van de werkomgeving
- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden
- Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken ingrediënten
- Klaarzetten van hulpmiddelen
- Bereiden van gerechten van de menukaart
- Bereiden van buffetten voor in het restaurant en voor de banqueting
- Bewaken en controleren van de kwaliteit
- Toezien op de naleving van o.a. de HACCP en Arbo voorschriften
- Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen
- Bewaken van houdbaarheid en hygiëne
- Meedenken en input leveren voor de menu kaart
- Aansturen van junior keukenmedewerkers en leerlingen

Profiel
- Je hebt MBO niveau 3 werk- en denkniveau
- Eventueel een SVH leermeester diploma
- Je hebt kennis van producten, ingrediënten en de menukaart
- Je geniet ervan om van ieder gerecht iets moois te maken
- Je bent flexibel inzetbaar, tijdens weekenden, avonden en feestdagen
- Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en betrouwbaar
- Je volgt de trends en ontwikkelingen in je vakgebied

Wat bieden wij?
- 32 - 38 uur per week (4 om 5 werkdagen)
- Gratis maaltijd
- Salaris op basis van kennis en ervaring volgens het Horeca CAO
- Aantrekkelijke personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels
- Diverse personeelsactiviteiten

Enthousiast geworden?
Stuur dan je onderbouwde motivatie, voorzien van een curriculum vitae en profielfoto (o.v.v. Zelfstandig werkend Kok) naar: Jobs@hoogkerk.valk.com

Wij verzoeken je vriendelijk om alleen te reageren als je aan ons profiel voldoet. Alleen volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.




Medewerker huishoudelijke dienst

Als medewerker huishoudelijke dienst ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en het gereed maken van de 125 hotelkamers van het hotel. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je andere collega’s van de huishoudelijke dienst. Samen zorgen jullie voor schone en frisse kamers en werken jullie mee aan een positief verblijf van de gast.

Ons hotel
Van der Valk hotel Groningen – Hoogkerk ligt net buiten de stad Groningen. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen op de 1e etage en een Executive boardroom op de 6e etage. Daarnaast beschikken wij over 125 hotelkamers, Restaurant Groen, Brasserie de Wit en een fitness. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje in ons hotel met onze virtual tour op onze website.

Taken en verantwoordelijkheden
- Het schoonmaken van de kamers. Dit houdt onder andere in: het schoonmaken van de badkamer en meubilair, het verwisselen van beddengoed of het opmaken van bedden, stoffen en stofzuigen van de kamer
- Zorgdragen voor een strakke schone kamer
- Op verzoek kleine gastattenties op de kamers plaatsen
- Aanvullen van gebruiksartikelen zoals shampoo, glazen en toiletpapier

Profiel
- Opleiding is niet van belang, wel een nauwkeurige en doortastende werklust
- Je bent flexibel inzetbaar, tijdens weekenden en feestdagen
- Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: doorzetter, harde werker en positief
- Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband
- Je hebt oog voor detail, je kan goed prioriteiten stellen en je denkt mee met je collega’s
- Je bent representatief: je ziet er netjes en verzorgd uit. Je bent tijdens je werkzaamheden het visitekaartje van het hotel

Wat bieden wij?
- Salaris op basis van kennis en ervaring volgens de Horeca CAO
- Aantrekkelijke personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels
- Diverse personeelsactiviteiten
- Mocht je alleen in het weekend beschikbaar zijn dan kunnen we je hulp ook goed gebruiken!

Enthousiast geworden?
Stuur dan je onderbouwde motivatie, voorzien van een curriculum vitae en profielfoto (o.v.v. Medewerker huishoudelijke dienst) naar: Jobs@hoogkerk.valk.com

Wij verzoeken je vriendelijk om alleen te reageren als je aan ons profiel voldoet. Alleen volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.




Medewerker banqueting

Als medewerker banqueting ben jij verantwoordelijk voor onze 11 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen. Geen dag is hetzelfde. De ene dag viert een echtpaar hun 50 jarig huwelijk en zorg je ervoor dat het echtpaar samen met familie en vrienden een overgetelijk dag beleven. Maar de volgende dag draai jij je handen ook niet om voor een congres met 250 personen.

Ons hotel
Van der Valk hotel Groningen – Hoogkerk ligt net buiten de stad Groningen. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen op de 1e etage en een Executive boardroom op de 6e etage. Daarnaast beschikken wij over 125 hotelkamers, Restaurant Groen, Brasserie de Wit en een fitness. Nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje in ons hotel met onze virtual tour op onze website.

Taken en verantwoordelijkheden
- Op- en afbouwen en opschonen van de zalen
- Ontvangen van gasten en het bespreken van het dagprogramma met de desbetreffende persoon
- Onderzoeken en verhelpen van gemelde storingen 
- Doorgeven van bijzonderheden en aanpassingen aan restaurant of keuken
- Lekkernijen, lunch en diner serveren
- Zorg dragen voor de koffie corners 
- In overleg met je leidinggevende andere werkzaamheden

Profiel
- Je bent in het bezit van een MBO diploma
- Relevante werkervaring binnen de hotelbranche in een soortgelijke functie
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
- Je hebt oog voor detail, je weet van aanpakken en je toont initiatief
- Je voorziet knelpunten en handelt hier meteen naar
- Je biedt ook ongevraagd net even die extra service
- Je bent flexibel inzetbaar tijdens weekenden, avonden en feestdagen
- Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: stressbestendig, enthousiast en doorpakker
- Je hebt een no-nonsense mentaliteit
- Je stopt pas als het werk klaar is
- Woonachtig in de omgeving van Groningen

Wat bieden wij?
- 32 uren contract
- Salaris op basis van kennis en ervaring volgens het Horeca CAO
- Aantrekkelijke personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels
- Diverse personeelsactiviteiten

Enthousiast geworden?
Stuur dan je onderbouwde motivatie, voorzien van een curriculum vitae en profielfoto (o.v.v. Medewerker banqueting) naar: Jobs@hoogkerk.valk.com

Wij verzoeken je vriendelijk om alleen te reageren als je aan ons profiel voldoet. Alleen volledige sollicitaties met duidelijke, onderbouwde motivatie en CV worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 212

Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\horecagroningen.nl\httpdocs\wp-content\themes\publisher\includes\func-review-rating.php on line 213

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wilt. Accepteren Lees meer